REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Nedidelių kasdienių darbų nestigs, bet būsite puikiai nusiteikę, linkę leistis į sportinio tipo pramogas, galbūt ieškoti nuotykių. Pastangos namie sukurti daugiau grožio ir tvarkos su kliūtimis gali susidurti pirmadienį, bet vėliau viskas vyks gana sklandžiai.

Avinas. Nedidelių kasdienių darbų nestigs, bet būsite puikiai nusiteikę, linkę leistis į sportinio tipo pramogas, galbūt ieškoti nuotykių. Pastangos namie sukurti daugiau grožio ir tvarkos su kliūtimis gali susidurti pirmadienį, bet vėliau viskas vyks gana sklandžiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Palankus metas svarbiems, galbūt sunkiems darbams, partvarkymams namie dar tęsiasi, bet eina į pabaigą, tad belieka šią savaitę išnaudoti tinkamai. Kad ir kiek pastangų šią darbai pareikalaus, laiko nedidelei pramogai rasite visuomet. Kai kurie planuoti susitikimai šią savaitę gali nepavykti.

REKLAMA

Dvyniai. Būsite judrūs, vairuosite greitai, atrodo, šį kartą be rimtesnių pasekminių. Bus svarbūs piniginiai, turtiniai reikalai, tačiau sėkmė šioje srityje gali apleisti pirmadienį, taip pat savaitės viduryje – atidumas, apdairumas pravers. Gali atsirasti greitai sutvarkomų reikalų namie.

Vėžys. Jūsų asmeninis žavesys gali patirti išbandymų – vieną kartą savaitės pradžioje, kitą – jos viduryje, bet kitu metu pasidžiaugti aplinkinių dėmesiu niekas netrukdys. Atrodo, svarbūs gali būti piniginiai reikalai – šioje srityje veikla bus sėkminga. Palankus metas mokytis, ieškoti reikalingų žinių.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Būsite puikios sportinės formos ir puikios nuotaikos, dėl to geriausiai seksis ta veikla ir darbai, kurių imsitės ir kuriuos prižiūrėsite patys. Tiesa, aplinkiniams gali nepatikti jūsų kalboje dažnokai vartojama liepiamoji nuosaka. Sėkmė lydės ir tvarkant piniginiaus reikalus.

Mergelė. Būsite judrūs, greiti ir šnekūs, bet tuo pat metu ir puikiai planuosite savo darbus bei nuosekliai juos vykdysite. Tiesa, kol kas vyraus nedideli darbai, bet tai tik kol kas – darbymetis netruks ateiti. Poilsį ar pramogas su draugais gali sutrukdyti netikėtos aplinkybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Pirmadienis, taip pat darbo savaitės pabaiga neprivalo būti lengvas ar paprastas metas darbe, profesijos srityje, bet kitu metu viskas vyks daugmaž sklandžiai, o dažnai net ir gana tingiai. Palankus metas leistis į sportinio tipo pramogas kartu su artimais draugais.

Skorpionas. Darbe darbo gali būti ne taip jau mažai, bet kartu bus aišku, kad ateina metas svarbesnius dalykus užbaigti ir nusiteikti poilsiui. Prasiblaškyti padės smagus pokalbis su draugais, taip pat dabar yra gana patogus (išskyrus pirmadienį) metas pramoginėms kelionėms. Šaulys. Darbe gali būti nemažai nedidelių darbų, tačiau pirmyn jie žengs kažkaip sunkiai, tarsi nenoromis. Ką gi, teks apsišarvuoti kantrybe. Kita vertus, yra aišku, kad netrukus prasidės tikras darbymetis, dėl to dabar jėgas galima ir pataupyti.

REKLAMA

Ožiaragis. Darbe darbų nedaug, namie viskas įprastose vietose, kitose srityse – viskas aišku, tad beliks arba tiesiog tinginiauti, arba prisiminti, kad santykiai su svarbiais mums žmonėmis – tai taip pat darbas, tik kitoks. Savaitės pradžia šioje srityje gali priversti jaudintis.

Vandenis. Ši savaitė gali būti svarbi tiems, kuriems rūpi teisingumas – kova dėl jo gali būti smarki, arši, bet ir sėkminga. Žinoma, tikslui pasiekti labiausiai tiks teisinės priemonės, kurių imtis metas dabar labai palankus. Svarbūs dabar gali būti ir sveikatos klausimai.

REKLAMA

Žuvys. Atrodo, teks skirti dėmesį iš karto kelioms sritims. Juks nestigs nedidelių kasdienių darbų, bet dėl savo organizuotumo su jais kuo puikiausiai susitvarkysite. Trauks, vilios vasaros pramogos, bet čia sėkmė bus permaininga. Taip pat ši savaitė gali apdovanoti labai naudingais pokalbiais ir susitikimais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų