REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Nikolajus Surininas, Žiežmariai, skaitytojų nuotrauka

Rugpjūčio 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Rugpjūčio 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Būtų gerai, kad šiandien niekur toli nevyktumėte ir nieko sunkaus nedirbtumėte. Jei įmanoma, ilsėkitės, skaitykite, kurkite. Dėl paaštrėjusių nuojautų, pasąmonės srautų turėtų sektis menininkams, mistikams.

Tauras

Būsite jautrūs, emociškai pažeidžiami. Kai kurie planai gali virsti aukštyn kojomis. Jeigu įmanoma, patys paskubomis nekeiskite įprastos darbų, įvykių eigos: spontaniškumas, ūmumas gali pridaryti bėdos.

Dvyniai

Galimas finansinis jūsų veiklos rezultatų įvertinimas arba būtent jūs kažką tikrinsite, vertinsite. Svarstykite, skaičiuokite, bet nesitikėkite, kad kažką gausite veltui.

Vėžys

Jums nestigs energijos ir optimizmo, bet tuo pačiu ir neramių minčių. Reikia atsargumo viešai reiškiant savo nuomonę, keliant pretenzijas ar reikalavimus. Kilus konfliktui mokėkite nusileisti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Užplūs prisiminimai, abejonės. Pasistenkite neteikti per daug dėmesio smulkioms nesėkmėms. Labiau rūpinkitės artimaisiais, siekite darnos, galvokite apie dabartį, ateitį, o ne apie praeitį.

REKLAMA

Mergelė

Venkite azartinių žaidimų, lengvabūdiškų meilės nuotykių. Daugiau laiko praleiskite su augančia karta, mylimais žmonėmis.

Svarstyklės

Darbai tirpte tirps jūsų rankose, gal net pasijusite nepakeičiami. Tačiau pastangos sublizgėti gali kažkiek atsigręžti prieš jus. Pravartu daugiau dėmesio skirti sveikatai, mitybai, higienai bei stiliaus koregavimui.

Skorpionas

Panašu, kad kitų žmonių reikalavimai jums atrodys per dideli. Arba jūs patys pervertinsite partnerių, oponentų įtaką, galimybes ir be reikalo kažko pabūgsite.

Šaulys

Tikėtina, kad jums neišeis iš galvos rūpesčiai, susiję su bendrais finansais, akcijomis, skolomis, verslo įsipareigojimais. Kur įmanoma, pasirinkite saugų racionalumą, santūrumą.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Jeigu planingai darbuositės, netikėtumų nepatirsite. Blogiau, jei kažko naujo griebsitės, palikę spragų, neužbaigtų projektų. Regis, teks pabendrauti su užsieniečiais ar autoritetingais pažįstamais.

Vandenis

Šiandien neskubėkite veikti iš pirmo impulso, nes pridarysite klaidų. Neprotingas eksperimentavimas, vėlavimas ar per didelis skubėjimas, agresijos provokavimas gali atnešti skaudžių pasekmių. Atmeskite tuščias ambicijas.

Žuvys

Šiandien nebus laiko nuobodžiauti. Jei rodysite susidomėjimą, iniciatyvą, gausite įvairių įpareigojimų ar pasiūlymų. Galbūt susitiksite su senais bičiuliais, bendraminčiais. Kai kurie susitikimai žada intriguojamų momentų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų