REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Lisette Pylant (nuotr. facebook.com)

Grupelė moterų nusprendė atkeršyti vaikinui, kuris tą patį vakarą, toje pačioje vietoje pasimatymus paskyrė iš viso 6 merginoms.

13

Grupelė moterų nusprendė atkeršyti vaikinui, kuris tą patį vakarą, toje pačioje vietoje pasimatymus paskyrė iš viso 6 merginoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vašingtone, JAV gyvenančią Lisette Pylant į aklą pasimatymą nueiti įkalbėjo draugės, tačiau atvykus į sutartą vietą, ji suprato esanti ne vienintelė mergina, su kuria susitikti tą vakarą planavo nepažįstamasis.

REKLAMA

Vadybininkės pareigas užimanti mergina, socialiniame tinkle visą vakarą tiesiogiai iš įvykio vietos rašė pranešimus. Pasirodo, nuo pasimatymo pradžios praėjus 45 minutėms, į kitą paskirtą pasimatymą atvyko antroji mergina. Kad situacija netaptų dar nepatogesnė, Lisette nusprendė apsimesti gera vaikino drauge ir taip į nemalonią padėtį nepastatyti antrosios merginos. Tačiau, vos tik vaikinas trumpam paliko abi merginas vienas, Lisette papasakojo visą tiesą. Jų nuostabai, tuoj pat prisistatė ir trečioji su tuo pačiu vaikinu tą patį vakarą susitikti turėjusi mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Socialiniame tinkle „Twitter“ Lisette rašė: „Dvi kitos merginos ir aš nusprendėme būti geriausiomis draugėmis, kartu išėjome į kitą barą, o vaikinui palikome sumokėti sąskaitą.“

Deja, bet neilgai trukus, vakarieniaujančios merginos gavo žinutę iš pasimatymų vietoje dirbančio asmens, jog vaikinas nebaigė žaisti, nes ten pasirodė 4 su juo susitikti turėjusi mergina.

Draugėmis tapusios merginos suskubo gelbėti kitos savo sielos draugės, tačiau nespėjo, nes pasirodė ir 5 mergina. Susivienijusios, jos apie viską papasakojo ir 6 į sutartą vietą su žaidimus mėgstančiu vaikinu susitikti planavusia mergina. Priremtas prie sienos, jis nusprendė iš ten nešdintis, o likusios merginos ir toliau mėgavosi vakaru.

Socialinėje erdvėje Lisette pasidalino naujų draugių nuotraukomis, kurias pamėgo tūkstančiai internautų.

„Kartais tenka nudegti, tačiau tuo pat metu susiradau 3 naujas geriausias drauges. Už mus, damos. Nežaiskite su mumis“, - viename naujausių savo įrašų rašė Lisette.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų