REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugpjūčio 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Netinkamas laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą, ypač darbe. Netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjimo diena. Mažiau planuokite.

Tauras

Permaininga diena, kai viskas išeina kiek kitaip, nei tikitės. Mažiau žadėkite, venkite įsipareigoti ir griežtai neplanuokite darbų, tuomet neteks nervintis dėl netikėtai sugriuvusių planų.

Dvyniai

Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms. Nesiimkite jokių sunkių darbų, sudėtingų užduočių ir su niekuo nesivelkite į ginčus, niekam nepatikėkite savo paslapčių, pinigų arba atsakingų dokumentų.

Vėžys

Jūs kupini vilčių ir geriausių ketinimų, tačiau dienai baigiantis kantrybė išseks ir sutuoktinis arba mylimas asmuo gali tapti jūsų protesto auka.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galite sulaukti netikėtos pagalbos, gerų naujienų, tačiau neskubėkite džiaugtis, nepulkite imtis pasiūlyto papildomo darbo: tai jūsų iliuzijų diena. Galimos problemos dėl neištikimybės sutuoktiniui (arba atvirkščiai).

REKLAMA

Mergelė

Pavojinga diena. Reikia vengti skubotų išvadų ir staigių veiksmų. Nors išties seksis tvarkyti skubius reikalus, neskubėkite. Būkite labai atidūs atlikdami kasdienes užduotis, jei saugote savo darbo vietą.

Svarstyklės

Sudėtingas metas. Nesiveržkite imtis ko nors nauja, netvarkykite piniginių ir turto reikalų. Būkite taktiškesni su namiškiais, pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje.

Skorpionas

Jei neskubėsite, į viską reaguosite ramiai, taikiai, diena bus nebloga. Svarbu, kaip klostysis santykiai su vaikais, nepykite ant jų, susivaldykite, kad ir ką jie iškrėstų.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Aplinkiniai, ypač vadovybė, tėvai, atkakliai jus stebės ir primins jūsų trūkumus, klaidas. Įsiklausykite į jų žodžius, tai apsaugos nuo galimų klaidų, nelaimių.

Ožiaragis

Svarbu taktas, atida. Rūpesčiai dėl išsiblaškymo, patiklumo, ir dėl partnerių, sutuoktinio klaidų. Vargu ar visur ir viską spėsite, todėl mažiau planuokite ir pasiruoškite, kad būsite visiems labai reikalingi. Pasisaugokite konkurentų pasalos, nesivelkite į jų rezgamas intrigas.

Vandenis

Galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais ar net moraline prievarta, teks netikėtai keisti planus. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju. Galimas netikėtas nusivylimas mylimu žmogumi ar senu bičiuliu. Bloga diena pirkti techniką ir įrankius.

Žuvys

Galite nusivilti idėja, kuri anksčiau buvo svarbi, žmogumi, kuriuo tikėjote, kuris buvo jums pavyzdys, autoritetas. Nepalanku tvarkyti reikalų su užsieniečiais, nederėtų šiandien ir aptarinėti darbo užsienyje pasiūlymų su būsimais darbdaviais.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų