REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos areštinėje bado akciją buvo paskelbęs Rusijos pilietis.

Klaipėdos areštinėje bado akciją buvo paskelbęs Rusijos pilietis.

REKLAMA

Kaip pranešė policija, užsienietis bando akciją paskelbė trečiadienį 10.20 val., jis atsisakė valdiško maisto.

REKLAMA
REKLAMA

36 metų Rusijos pilietis yra sulaikytas dėl neteisėto valstybės sienos perėjimo.

„Jam kažkas nepatiko, jis turėjo nusiskundimų dėl proceso, gėrė tik vandenį“, – BNS sakė Klaipėdos apskrities policijos atstovė Jūratė Albrektienė.

REKLAMA

Ketvirtadienį Rusijos pilietis nebebuvo laikomas areštinėje, etapu jis ir kiti įtariamieji išsiųsti į Lukiškių tardymo izoliatorių Vilniuje. Šioje įkalinimo įstaigoje yra kur prastesnė, nei Klaipėdos apskrities policijos areštinėj, pastaroji yra moderniai įrengta ir veikia kelis metus.

Vyras sulaikytas liepos viduryje, kai nelegaliai perėjo Lietuvos sieną per Šešupę. Jį sulaikė pasieniečiai. Sieną pažeidė trise.

Kaip skelbė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), Šakių rajone pasieniečiai sulaikė tris sienos pažeidėjus – du Rusijos ir vieną Kirgizijos piliečius. Jie iš Rusijos Karaliaučiaus į Lietuvą pateko perplaukę Šešupę, kuria eina siena.

Prieš vidurnaktį iš liepos 16 į 17-ąją Pagėgių rinktinės Rociškių užkardos pasieniečiai Šakių rajono Žiūrių kaimo prieigose pastebėjo laukais einančius tris vyrus. Nuo šios vietos iki sienos su Rusija – mažiau nei kilometras. Lietuvos ir Rusijos siena čia eina Šešupės viduriu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų