REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Pademonstravo, ką rengtis stambioms merginoms (nuotr. Instagram)

Vasarą miesto gatvės tampa tikrais mados podiumais. Deja, bet tuo pat metu tvyrantis karštis – šių modelių priešas. Svarbu paminėti, kad visuomet atsiras asmenų, kritikuojančių merginų ir vaikinų aprangą, nesvarbu, koks už lango oras.

38

Vasarą miesto gatvės tampa tikrais mados podiumais. Deja, bet tuo pat metu tvyrantis karštis – šių modelių priešas. Svarbu paminėti, kad visuomet atsiras asmenų, kritikuojančių merginų ir vaikinų aprangą, nesvarbu, koks už lango oras.

REKLAMA

Jei jūsų rankos - normalaus dydžio, geriau nenešiokite marškinėlių be petnešėlių. Turite beformes kojas? Jas pridenkite ilgais, o ne trumpais sijonais. Bet svarbiausia įsidėmėti tai, jog jei paskutinius 4 mėnesius neliejote prakaito sporto salėje ir joje nepraleidote maždaug pusės dienos, jokiu būdu nenešiokite bikinio.

Būtent dėl pastarųjų komentarų, viena „YouTube“ tinkle vaizdo įrašus kurianti ir jais su kitais internautais besidalinanti mergina visoms apkūnioms merginoms siūlo pasižiūrėti jos kurtą gidą „Vasaros aprangos kodas apkūnioms merginoms“ (angl. „Fat Girl Summer Dress Code“).

„Ne karta buvau informuota, ką turėčiau dėvėti ir ko man geriau nesirengti. Esu čia tam, kad praneščiau, ką gi rengtis šią vasarą“, - vaizdo įrašą pradeda Loey Lane. „Jei galvojate, jog galite dėvėti tai, ką norite, klystate. Kodėl taip elgtumėtės? Kodėl jūs norite nešioti drabužius, suteikiančius jums daugiau pasitikėjimo savimi, darančius jus laimingas ir negalvoti, kokią įtaką mūsų apranga daro kitiems?“

REKLAMA
REKLAMA

Mergina vardina drabužius, kurių karštuoju metu turėtų atsisakyti kiekviena apkūni mergina.

„Trumpi marškinėliai. Jie netinka didesnėms moterims. Būtent todėl parduotuvėse nerasime didelių jų dydžių“, - sakė ji kai ekrane tuo metu pasirodė modelio, dėvinčio būtent tokią palaidinę, nuotrauka.

REKLAMA

Vėliau atėjo eilė ir šortams.

„Yra tikimasi, kad mes visas saulėtas ir karštas vasaros dienas praleisime dėvėdamos ilgas kelnes ar džinsus. Puikus derinys – tamprės ir golfas. Galbūt ant viršaus reikėtų užsimauti dar vienas tampres, kad ant kojų nesimatytų jokių celiulito požymių. Ar kada nors matėte storą merginą su šortais?“, - tęsė ji komentuodama aptemptas sukneles, džinsus ir kitus figūros linkius išryškinančius drabužius. „Figūros demonstravimas nėra priimtinas. Gal geriau jau tada užsivilksiu kokį rudą didelį maišą... ir tampres, žinoma.“

REKLAMA
REKLAMA

Loey, kurios „YouTube“ kanalą seka daugiau nei 1 mln. internautų, reguliariai kalba apie plius dydžio madą ir grožį, o šis jos satyrinis vaizdo įrašas puikiai atspindi kiekvieno, manančio, jog apkūnios moterys turėtų rengtis kitaip, mintis.

Žinoma, kad į tokius komentarus dėmesio kreipti nereikėtų ir kiekvienas turėtų rengtis taip, kaip jam norisi, ypač vasarą, kurios metu, jei bus laikomasi visų šių stambių figūrų kritikų patarimų, žmonės paprasčiausiai nuo ore tvyrančio karšio ištirps.

„Taip, šis aprangos kodas yra niekam tikęs. Juk už lango karšta vasara“, - sakė Loey. „Jei esate apkūni, renkitės taip, kaip tik geidžiate. Jei esate liekna, renkitės taip, kaip norite. Jei esate sportiškos figūros, dėvėkite tai, ko geidžia jūsų širdis. Jei esate vyras, nešiokite tik jums patinkančius drabužius. Jei esate žmogus, savęs nepriskiriantis jokiai kategorijai, susikurkite savo stilių.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų