REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Europos lygos atranka: Marijampolės „Sūduva“ – „Sion“

Marijampolės „Sūduva“ sukūrė sensaciją. Galingąjį „Sion“ iš Šveicarijos priėmę suvalkiečiai nepašykštėjo įvarčių ir namuose iškovojo pergalę 3:0.

31

Marijampolės „Sūduva“ sukūrė sensaciją. Galingąjį „Sion“ iš Šveicarijos priėmę suvalkiečiai nepašykštėjo įvarčių ir namuose iškovojo pergalę 3:0.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors aiškūs favoritai buvo svečiai, „sūduviečiai“ niekuo nenusileido varžovams ir netgi turėjo daugiau rimtų progų pasižymėti, o oponentai atrodė sutrikę ir savo meistriškumo persvaros nepademonstravo.

REKLAMA

Rungtynes Marijampolėje stebėjo beveik 3800 žiūrovų, o tai – šių metų rekordas.

Rungtynės prasidėjo tiesiog fantastiškai: varžovai prasižengė aikštės krašte, o standartinė situacija pasibaigė varžovų įvarčiu į savo vartus. Jau 3-ąją minutę marijampoliečiai buvo priekyje 1:0.

Tačiau tai buvo tik šventės pradžia. Ją pratęsė antrąjį „Sūduvos“ įvartį jau 9-ąją minutę pelnęs Paulius Janušauskas, kuris kamuolį į vartų kampą paleido iš toli.

REKLAMA
REKLAMA

„Sion“ klubas didino spaudimą ir kūrė pavojų prie „Sūduvos“ vartų. Tiesa, didelių gaisrų ten nekilo.

Pačioje kėlinio pabaigoje „Sūduva“ turėjo dvi puikias progas pasižymėti. Deja, tačiau sėkmė šypsojosi „Sion“ klubui, o po pirmųjų 45-ių minučių marijampoliečiai pirmavo 2:0.

Antrąjį kėlinį „Sūduva“ vėl pradėjo aktyviau nei varžovai ir jau po penkių minučių turėjo puikią progą pasižymėti, tačiau Ernestas Veliulis nesugebėjo uždaryti puikaus perdavimo iš krašto.

Marijampolė rado nemėgstamiausią žmogų mieste. Juo tapo Nicolas Luchingeris, kuris dar pirmajame kėlinyje sėdėdamas ant suolo sugebėjo susistumdyti su Robertu Vėževičiumi, o antrajame rungtyniavo kietai. Kiekvienas gynėjo prisilietimas prie kamuolio buvo palydimas didžiule triukšmo banga.

Aikštėje 74-ąją minutę pasirodė po pertraukos į Marijampolės „Sūduvą“ sugrįžęs Karolis Chvedukas.

Marijampolė vėl triumfuoja! 90-ąją minutę progą baudos aikštelėje išnaudojo Karolis Laukžėmis! 3:0!

Atsakomosios rungtynės po savaitės bus žaidžiamos Šveicarijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų