REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Kayleigh-Jade Cadman (nuotr. asm. archyvo)

Mergina liko šokiruota po to, kai tatuiruotė, kurioje pavaizduota „Disney“ filmų princesė, buvo pavadinta netinkama demonstruoti viešai.

16

Mergina liko šokiruota po to, kai tatuiruotė, kurioje pavaizduota „Disney“ filmų princesė, buvo pavadinta netinkama demonstruoti viešai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mančesteryje gyvenančios Kayleigh-Jade Cadman (22 m.) ranką puošia šiek tiek patobulintas Pelenės, suspaudusios lūpas ir krūtinę atidengiančia suknele, atvaizdas.

REKLAMA

Mergina stovėjo autobusų stotelėje ir laukė atvažiuojančio transporto. Tuo metu jos 280 eurų vertės tatuiruotę tyrinėjo maža mergaitė. Užsimezgusį pokalbį tarp Kayleigh-Jade ir jos tatuiruotės gerbėjos nutraukė mergaitės mama. Jos teigimu, toks piešinys vaikų akims nėra tinkamas.

„Sėdėjau viešojo transporto stotelėje. Maža mergaitė pamatė mano tatuiruotę ir pakvietė savo mamą. Ji elgėsi labai nemandagiai ir teigė, jog piešinys ant mano rankos yra nepagarbus, nes garsi klasikinių „Disney“ filmų princesė pavaizduota kiek kitaip, nei jos dukra yra pratusi. Pasak jos, princesės krūtinė neturėtų būti matoma ir, kad netyčia ja nesudominčiau vaikų, tatuiruotė turėtų būti pridengta drabužiais“, - sakė mergina.

REKLAMA
REKLAMA

„Greyhound Pub“ užeigoje virėja dirbanti Kayleigh-Jade teigė, jog šis įvykis ją labai sugėdino.

„Mama tatuiruotę pavadino šlykščia ir toliau svaidėsi visokiais įžeidžiančiais žodžiais. Pasibjaurėjau tokiu jos elgesiu. Aplink buvę žmonės į mus spoksojo“, - pridūrė ji.

Iš viso merginos kūną puošia net 8 tatuiruotės, tačiau nepažįstamai moteriai už akių užkliuvo tik ši, šiek tiek pakeista įprastai kuklios ir padorios Pelenės versija. Kayleigh-Jade net negalvoja kokiu nors būdu jos uždengti.

„Nė neplanuoju to daryti, nes tai viena mano mėgstamiausių tatuiruočių“, - sakė ji. „Sumokėjau daug pinigų, tad nesigėdysiu jos ir niekas neprivers jos slėpti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergina tai pat pridūrė, kad šiais laikais jauni žmonės vis dažniau teisiami už tai, jog turi tatuiruočių. Taip pat tikima visais su šio meno demonstravimu susijusiais mitais ir stereotipais.

„Mano nuomone, vyresnės kartos atstovai teisia jaunuolius vien už tai, kad jų kūną puošia ilgalaikiai meno kūriniai. Jie mano, jog mes esame chuliganai, bjaurūs ir neatsakingi asmenys“, - užbaigė Kayleigh-Jade.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų