REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Mari Ag (nuotr. asm. archyvo)

Laisvu nuo darbo metu bikinio nuotraukomis „Instagram“ tinkle besidalijančią Brazilijos policijos pareigūnę, po gan atviros fotosesijos užtvindė pasiūlymais tekėti.

17

Laisvu nuo darbo metu bikinio nuotraukomis „Instagram“ tinkle besidalijančią Brazilijos policijos pareigūnę, po gan atviros fotosesijos užtvindė pasiūlymais tekėti.

REKLAMA

Kelių policijos pareigūnė Mari Ag (30 m.), gyvenanti ir dirbanti Rio de Žaneire, Brazilijoje, patruliuoja viename pavojingiausių rajonų šalyje, kurioje per metus įvykdoma 60000 žmogžudysčių.

Interneto sensacija mergina tapo šių metų pradžioje, kai socialinėje erdvėje paviešino nuotraukas iš darbovietės ir ne tik.

Mari atskleidė, kad nuo tada jos elektroninio pašto dėžutę kasdien užpildo tūkstančiai gerbėjų laiškų, siūlančių jai tekėti ar prisipažįstančių meilėje.

Tvirto kūno ir išraiškingos figūros pareigūnė šios karjeros siekti nusprendė dar vaikystėje, kai būdama maža norėjo savo kaimynystę apginti nuo nusikaltėlių ir stiprių bei itin pavojingų grupuočių, kurių Brazilijoje tikrai gausu.

REKLAMA
REKLAMA

Iš 150000 žmonių, pretendavusių į šią specialybę, Mari pateko tarp dešimties geriausių. Ji patruliuoja Dutra greitkelyje. Tai viena žiauriausių miesto vietų, garsėjančių sunkvežimių vagystėmis ir gaujų vykdomais nusikaltimais.

REKLAMA

Kaip teigė moteris, jos šalyje bet kada gali įsiliepsnoti pilietinis karas. Mari tikslas – apsaugoti nekaltus žmones.

„Vietoje, kurioje dirbu, įvykdoma daugiausia nusikaltimų mieste, tad kasdien kovojame su ginkluotomis nusikaltėlių gaujomis, apiplėšiančiomis, žudančiomis, prievartaujančiomis ir gąsdinančiomis bendruomenės narius ir greitkeliu keliaujančius asmenis“, - sakė Mari.

Brazilijoje per metus įvykdoma maždaug 60000 žmogžudysčių. Net kai kuriuose karuose žūsta mažiau žmonių. Šis darbas labai pavojingas. Vieną savaitę buvo nušauti net 2 moters kolegos.

Dalindamasi savo nuotraukomis iš darbovietės ir gyvenimo, Mari subūrė didžiulę gerbėjų kariauną. Ji taip pat pridūrė, kad nuolat sportuoja, sveikai maitinasi, keliauja ir taip atsigauna nuo darbe patiriamos įtampos. Jai svarbu turėti išraiškingą figūrą, nes, kaip pati sakė, „Brazilijoje bikiniai labai svarbūs“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų