REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Pasistenkite nieko neprovokuoti konfliktui ir ramiau viską vertinti. Būkite atsargesni vaikščiodami, vairuodami, net dirbdami kasdienius darbus.

Avinas Pasistenkite nieko neprovokuoti konfliktui ir ramiau viską vertinti. Būkite atsargesni vaikščiodami, vairuodami, net dirbdami kasdienius darbus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Gali paaštrėti finansinės problemos, bet šiandien netinka spręsti šio klausimo. Būkite kantresni su mylimu žmogumi: santykius bus paprasta atšaldyti iki išsiskyrimo temperatūros.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien galite leistis į netikusią avantiūrą spaudžiami šeimos ar draugų, giminaičių. Nesivelkite į ginčus, niekam nieko nežadėkite.

Vėžys Siekite atsiriboti ne tik nuo visokių reikalų, bet ir nuo blogų minčių, įtarinėjimų. Negeras laikas aiškintis meilės santykius: galite pradėti be pagrindo pavyduliauti, priekaištauti ten, kur reikėtų patylėti.

Liūtas Geriau šiandien pralaimėti, juolab kad pergalės kaina bus itin didelė, o pralaimėjimai nebus skaudūs. Nesivelkite į avantiūras, nepasiduokite azartui. Nesipykite su mylimu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Dėl niekų gali sužlugti svarbus reikalas. Tačiau šios dienos nesėkmės labiausiai gali pakenkti sveikatai, tad mokėkite pasirūpinti savimi: nepersidirbkite, atsargiau elkitės su technika.

Svarstyklės Kol kas reikėtų atsisakyti svarbaus dalykinio sumanymo, kitaip galite susipykti su vadovybe, patirti nuostolių ir kitokių problemų. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems, ir taip pakaks noro konfliktuoti.

Skorpionas Pavojinga diena, kai vienu žodžiu galite sugriauti pasitikėjimą savimi, savo sugebėjimais. Geriau nereikšti nuomonės, ypač profesiniais klausimais: nemenka rizika prarasti autoritetą. Namie venkite pamokslauti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Apgaulinga diena: situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Itin atidūs būkite atlikdami užduotis. Tikrinkite pranešimus iš užsienio ir iš įtakingų asmenų, nes informacija gali nepasitvirtinti.

Ožiaragis Esate kupini energijos, pasitikėjimo savimi bei ryžto viską perdaryti, tačiau saiko ir sveiko proto gali pritrūkti, o dabar bus lengva sugriauti tai, ką ilgai statėte.

Vandenis Gali sužlugti tai, dėl ko buvote garantuoti. Tad mažiau planuokite, svajokite, nes viskas gali išeiti priešingai. Nepatartina tvarkyti finansinių reikalų. Vertėtų labiau pasaugoti santykius su draugais.

Žuvys Venkite tuščių kalbų bei pažadų, ant nieko nepykite, niekur neskubėkite.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų