REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policija savaitgalį informavo, kad Telšiuose, Masčio ežere rastas naujagimio kūnelis.

Policija savaitgalį informavo, kad Telšiuose, Masčio ežere rastas naujagimio kūnelis.

REKLAMA

Telšių centre esančiame Masčio ežere rasta žiauriai nužudyta naujagimė. Kūnelį aptiko paežerėje šunį vedžiojęs asmuo. Vaikas buvo įvyniotas į keletą rankšluosčių, įdėtas į plastikinį maišelį ir su akmeniu paskandintas. Policija tikrina gimdyvių sąrašus siekdama nustatyti, kieno gali būti jau pradėjęs irti naujagimis ir kas padarė šį kraupų nusikaltimą. Telšių policijos atstovų teigimu, pakrantė, kurioje rastas kūnelis, yra atokesnė ir rečiau žmonių lankoma.

Telšių policijos komisariato atstovė Aušra Blaževičienė sako, kad pradėtas tyrimas nužudymo.

"Spėjama, kad radinį vanduo išnešė į krantą. Lavonėlis pradėjęs irti, galimai vandenyje yra išbuvęs ilgesnį laiką. Pirminės apžiūros metu nustatyta tik tiek, kad naujagimis yra moteriškos lyties. Kol kas įtariamųjų nėra, pradėtas tyrimas dėl nužudymo, pareigūnai aiškinasi visas aplinkybes ir bando nustatyti naujagimį pagimdžiusią moterį", - sako A.Blaževičienė.

REKLAMA
REKLAMA

Policija prašo asmenis, turinčius informacijos apie šį įvykį ar jo aplinkybes, bei galinčius padėti nustatyti kaltus asmenis, kreiptis į Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų tyrimo skyriaus vyresniąją tyrėją Jurgitą Kekienę, tel. Nr. 8 600 69266, Operatyvaus valdymo skyrių, tel. Nr. 8 444 60343, arba Bendruoju pagalbos centro Nr. 112.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų