REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Horoskopas (nuotr. Fotolia.com)

Avinas Galimi keistoki sumanymai, planai, vargins greitas tempas, kitų žmonių reiklumas. Tikslios nuojautos persipins su tuščiomis iliuzijomis, netikėjimu ir tai gali klaidinti.

36

Avinas Galimi keistoki sumanymai, planai, vargins greitas tempas, kitų žmonių reiklumas. Tikslios nuojautos persipins su tuščiomis iliuzijomis, netikėjimu ir tai gali klaidinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Turėsite rūpesčių, susijusių su nuosavybe, indėliais, verslu. Išgirsite įvairių nuomonių jus dominančiais klausimais ir tai sujauks jūsų supratimą apie tai, kaip geriau pasielgti. Neskubėkite jaustis atstumti, jei jūsų nesuprato artimas žmogus.

REKLAMA

Dvyniai Su kitų pagalba kažką svarbaus galite nuspręsti turtiniuose, piniginiuose reikaluose. Gal būsite kurstomi kažką pirkti, parduoti, įkeisti. Mokėkite atskirti gerus patarimus nuo niekam tikusių.

Vėžys Tai aktyvaus bendravimo diena, tačiau nebūtinai maloni. Dėl kažkokios priežasties imsite kitaip žvelgti į asmenis, kuriais anksčiau pasitikėjote. Jei norite išvengti nusivylimo, daug nereikalaukite iš tų, kuriuos mylite ir kurie jums svarbūs.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien plušėsite be didelio ūpo, ypač jei iš pat ryto nepavyks vienu mostu nugriauti visų trukdančių sienų. Vargu ar pavyks gauti planuotų pinigų, sudaryti pelningą sutartį. Neperženkite ribų, siekdami uždrausto vaisiaus.

Mergelė Pirma dienos pusė bus šauni, o vėliau nelabai seksis išlikti maloniems. Dalis jūsų pastangų gali atsitrenkti į abejingumo sieną. Arba svarbius planus kiek sujauks netikėtai iškilusi kliūtis, apgaulingi kitų žmonių manevrai.

Svarstyklės Bus kartu ir lengva, ir keblu dėl kažko svarbaus susitarti, susiderėti su antrąja puse, verslo partneriais. Galbūt mėginsite įvesti nepriekaištingą tvarką, o kiti tam priešinsis, sabotuos. Veikite gudriau, slapčiau - tai pasiteisins.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Jūsų reikalų eiga stipriai priklausys nuo kitų žmonių nusiteikimo, palankumo ir įvertinimo. Bus sunku, jeigu nesutaps norai, tikslai ir materialinės galimybės. Stenkitės nepasiduoti provokacijoms, manipuliacijoms.

Šaulys Nelengvai seksis dalintis įtakos sferas, derėtis, rasti rėmėjų. Bandykite pasipriešinti neteisėtam spaudimui, manipuliavimui. Jums padės tai, kad puikiai orientuositės kitų žmonių psichologijoje, jausmuose.

Ožiaragis Pokalbis su specialistu gali paskatinti sutvarkyti dokumentus, juridinius formalumus. Stenkitės sukaupti reikiamų žinių, rimtai išnagrinėti aktualią temą, klausimą. Jei vykstate į kelionę, nepamirškite būtinų daiktų ir budrumo kelyje.

REKLAMA

Vandenis Spontaniškai galite nerti į pasiūlytą veiklą, užmegzti ar nutraukti svarbius jums ryšius. Nederėtų skubotai rizikuoti tuo, ką turite, ką veikiate. Konfidencialų dalyką panaudoję savo naudai, galite susikompromituoti arba apsijuokti.

Žuvys Galite pasijusti nejaukiai dėl jums svarbaus asmens priekaištų, jog nevykdote kažkokių įsipareigojimų. Pokalbiai su draugais, pažįstamais padės susivokti savyje ir situacijoje, tačiau kažin ar tai padės priimti teisingus sprendimus.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų