REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Ly Chanel kerštas vyro meilužei (nuotr. facebook.com)

Interneto platybėse pasirodė moters, kuriai per prievartą į vaginą grūdami aštrūs pipirai, fotografijos. Taip pasielgta vien todėl, jog ji lovoje užklupta su vedusiu vyru.

12

Interneto platybėse pasirodė moters, kuriai per prievartą į vaginą grūdami aštrūs pipirai, fotografijos. Taip pasielgta vien todėl, jog ji lovoje užklupta su vedusiu vyru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vietname gyvenanti Ly Chanel (23 m.) sužinojo apie vyro neištikimybę ir bet kokiu būdu siekė atkeršyti kitai su jos mylimuoju permiegojusiai moteriai.

REKLAMA

Būtent šiose nuotraukose užfiksuota kaip Ly ir dar 3 kitos moterys išrengė vyro meilužę, prispaudė ją prie lovos ir į jos makštį per prievartą kišo aštrius pipirus. Aiškiai matosi, kad už galvos, rankų ir kojų spaudžiama moteris tiesiog kankinasi.

Kol kažkas filmuoja šį žiaurų aktą, pipirų likučiai ištrinami ant meilužės kūno ir patalynės.

Trečią mėnesį nėščia Ly teigė, kad jau 7 mėnesius įtarinėja savo vyrą Chieną Keo (24 m.). Jis vis dažniau net kelioms valandoms dingdavo iš namų. Besilaukianti Ly ir dar 4 jos draugės nusekė vyrą iki motelio, kuriame ir užtiko jį lovoje su visai nepažįstama moterimi.

REKLAMA
REKLAMA

Šiurpą keliančiose nuotraukose įamžinta įskaudinta žmona ant rankų maunasi vienkartines pirštines, o tuo tarpu jos draugės prie lovos prispaudė kaltinamąją meilužę ir numovė jai apatinius. Po to jos atidarė didelį maišą itin aštrių pipirų ir, sukeldamos didžiulį skausmą, tiesiog grūdo juos į prasikaltusios moters vaginą.

Vėliau šios nuotraukos buvo paviešintos internete, o prie jų esančiame įraše giriamasi įvykdžius šią bausmę. Kaip ir buvo galima tikėtis, daugelis pasipiktinusių internautų kritikavo šį kerštingų moterų poelgį ir klausė, kodėl nebuvo užsipultas neištikimas vyras?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Moterys labai lengvai atleidžia, tačiau jos niekada nepamiršta. Pavydas yra skausmingas ir ji tai žinos. Nors atsirado manęs nemėgstančių žmonių, toks tas gyvenimas ir kiekvienam neįtiksiu. Dalinkimės tuo ir parodykime, kas vyksta iš tikrųjų, ir apie kitus nekalbėkime blogai“, - rašė Ly.

Kaip teigė vietiniai pareigūnai, auka nesikreipė į atsakingas institucijas, tačiau, pasak prokurorų, jei niekas to nedrįs padaryti, patys policijos pareigūnai gali pateikti kaltinimus šiai žiauriai pasielgusiai moteriai.

Advokatas Giangas Hongas Thanhas sakė: „Būtina šioje vietoje suprasti ir žmoną, jos psichologinę būklę. Tačiau privačių vietų trynimas pipirais ir šio proceso paviešinimas socialiniuose tinkluose yra laikomas pažeminimu ir jei šis veiksmas moters sveikatai sukels problemų, tai padariusiai žmonai grės administracinio įstatymo nustatyta bausmė ir bauda nuo 120 iki 170 eurų.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų