REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
62
„ENEOS 1006 km lenktynių“ treniruotės (nuotr. Organizatorių)

Nuo pat penktadienio ankstyvo ryto „ENEOS 1006 km lenktynių“ trasoje dūzgia galingų automobilių varikliai.

62

Nuo pat penktadienio ankstyvo ryto „ENEOS 1006 km lenktynių“ trasoje dūzgia galingų automobilių varikliai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuo nereikėtų stebėtis, nes būtent dabar atėjo metas atskleisti visas kortas, o kartu ir išanalizuoti komandos galimybes, siekiant aukščiausiųjų tikslų bei automobilio techninę parengtį.

REKLAMA

Treniruotėmis vėlų vakarą baigėsi ir ketvirtadienio renginių programa, o „Gera dovana Drift“ dalyvių treniruotes stebėjo gana daug žiūrovų, kurių šiandien 19 val. prasidėsiančiuose kvalifikaciniuose važiavimuose, o 20 val. – ir lenktynėse, bus neabejotinai daugiau.

„Manau, žiūrovai jau atkreipė dėmesį į treniruotėse juos stebinusius BMW 330 vairuojantį Mantą Kulvinską, BMW 325 tramdantį Arūną Černevičių ir su BMW e30 labai drąsiai važiuojantį šių varžybų debiutantą Vygantą Rimkų, – „ENEOS 1006 km lenktynių spaudos centrui, viešųjų ryšių agentūrai „Visus Bonus“ sakė „Gera dovana Drift“ lenktynių koordinatorius Linas Ramoška. – Visiškai palaikau jų pasirinkimą ir tikiuosi, kad kvalifikacinės bei tikrosios lenktynės žiūrovams padovanos nepalyginamai daugiau ir karštesnių emocijų.“

REKLAMA
REKLAMA

Emocijų padovanojo ir penktadienio treniruočių programą pradėję „ENEOS 1006 km lenktynių“ dalyviai, kurie treniravosi suskirstyti į dvi grupes.

Pirmojoje grupėje savo pranašumą vėl įrodė „Exit Palanga by Algirdai“ komanda, kurios sportininkai vairuoja „Aquila CR1“ bolidą. Tiesa, iš ryto jie sulėtino tempą ir greičiausią ratą nuvažiavo per 1 min. 12,726 sek.

Vakar komandos lyderis Ramūnas Čapkauskas greičiausiąjį ratą apskriejo per 1 min. 11,319 sek. vidutiniu 135,380 km/val. greičiu.

Antrąjį rezultatą parodė belgai iš „Qvick-VR Racing“ su „Marc Cars BMW M2 V8“, o trečiąjį – „Skuba Racing“ lenktynininkai, vairuojantys „Porsche 911 GT3 CUP 997“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antrojoje grupėje dominavo Lietuvos komandos – „Team Hot Wheels“ ir „Rotoma Racing“, kurių sportininkai vairavo BMW M3, ir su „Lexus IS-F“ važiavusi „Lexus Team LT“ ekipa.

Įdomiausio treniruočių proceso laukiama šiandien po pietų, kai 14.10 val. prasidės bendra visų 1000 km lenktynių dalyvių treniruotė, o 16.40 val. teisėjai pakvies sportininkus į trasą atrankos varžyboms.

10 geriausius rato įveikimo laikus pasiekusių komandų 16.40 val. pradės TOP 10 1000 km lenktynių „Super Pole“ kvalifikaciją, po kurios paaiškės pirmojo 10-uko galutinė starto tvarka, iš kurios jie pradės šeštadienio lenktynes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų