REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
17

Avinas

REKLAMA

Mažai supratimo ir paramos, daug dirglumo, prastesnė savijauta. Per didelis užsispyrimas, reiklumas gali sukelti barnius, intrigas, apgavystes, todėl būtinas atsargumas ir saikas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Tikėtinos nepraktiškos, bet kūrybiškos idėjos. Tikriausiai patys stebėsitės dėl kažkokio savo susižavėjimo, negalėjimo atsispirti pagundai ir pan.

REKLAMA

Dvyniai

Tiktų pabūti vienumoje, siekti ramybės, darnos. Jei dėl kažko apsirikote, nusivylėte, beprasmiška graužtis ir pykti - nuo to niekas nepasikeis. Grupinė ar mistinė, sektantiška veikla gali nuvesti ne ten, kur reikia.

Vėžys

Naktinės pramogos gali per brangiai kainuoti, tad nepraraskite saiko ir proto. Galbūt ne jūs, o jūsų vaikai bus linkę elgtis rizikingai. Visą dieną vadovausitės emocijomis ir jausmais. Regis, kažkam jūsų elgesys pasirodys neadekvatus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Kažką galite prarasti dėl išaugusio išlaidumo ar dėl neapdairumo. Neskubėkite pirkti ir parduoti, pasiskaičiuokite, kas jums naudingiau. Nežarstykite dosnių pažadų, nes ištesėti juos bus sunku.

Mergelė

Su žmonėmis susikalbėjimas bus kiek apsunkintas, kupinas nutylėjimų, veidmainystės. Venkite skubotų pareiškimų, antraip galite susikompromituoti. Transporto kamščiai erzins kaip niekad.

Svarstyklės

Pasireikš nuotaikų kaita, neryžtingumas, abejonės. Daug jėgų pareikalaus buitiniai rūpesčiai. Pasistenkite pabaigti senus reikalus, daugiau dėmesio skirti šeimai. Saugokite savo turtą nuo vagių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Naktį labai pavojinga kur nors vykti, būti kelyje. Rūpinkitės sveikata, saugokitės traumų, ugnies. Diena žada flirtų, smagių akimirkų, tačiau vakarop kilusi pagunda gali per brangiai kainuoti.

Šaulys

Naktis nepalanki sveikatai ir bendravimui. Diena bus darbinga, jeigu tik nepasijusite sunegalavę. Vakarop jums labai stigs objektyvumo, racionalaus požiūrio. Pasitikėti kitais žmonėmis gana rizikinga, nes jus gali apgauti.

Ožiaragis

Dėl nesėkmių bei problemų neturėtumėte kaltinti kitų. Priekaištai ir įtarinėjimai nepadės harmonizuoti ir meilės santykių. Ši diena nepalanki naujovėms, pažadams bei įsipareigojimams. Pasistenkite išsaugoti tai, ką turite.

REKLAMA

Vandenis

Gali būti pagrįstai sukritikuotas jūsų skonis, pasirinkimas. Ne investuokite pinigų į abejotinus reikalus. Susikomplikavusių santykių išsiaiškinimas leis užbaigti neapibrėžtumo ar nemalonumų fazę ir pradėti kitokį bendravimą.

Žuvys

Dėl savo spontaniškumo galite pridaryti klaidų ir tuomet sėkmė pasirodys apgaulinga. Kai kurie jūsų planai gali pakibti ant plauko. Neskubėkite užbraukti to, kas buvo ir lėkti į nežinią - laimės uostas tolumoje gali būti tik miražas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų