REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
16

Avinas

REKLAMA

Nepalankus laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjimo diena. Mažiau planuokite: pagalba gali ateiti netikėtai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Galite sulaukti priešingų rezultatų, nei tikėjotės. Gali būti, kad neteisingai įvertinsite jėgų santykį ar blogai sudėliosite akcentus. Būkite toliaregiški: nedidelis pralaimėjimas dabar gali apsaugoti nuo didelių bėdų ateityje.

REKLAMA

Dvyniai

Nepasiduokite niūrokoms mintims, nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, nesivelkite į ginčus, nepatikėkite svetimiems paslapčių, pinigų ar dokumentų.

Vėžys

Jausitės geriau nei kiti, tačiau rizikuoti tvarkant reikalus nepatartina. Nesiveržkite imtis ko nors nauja veikloje, venkite ko nors reikalauti iš jums vadovaujančių. Būkite taktiškesni su namiškiais, pasistenkite nesukelti įtampos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nieko nesiekite jėga: laikas dirbs jūsų naudai. Būkite atidūs atlikdami kasdienes užduotis, dėl šios dienos klaidų galite nukentėti finansiškai. Nepalanku tvarkyti finansinių reikalų, pirkti vertingų daiktų, investuoti pinigų.

Mergelė

Jokių skubotų išvadų ir žaibiškų veiksmų. Nors išties seksis tvarkyti skubius reikalus, venkite skubinti situaciją. Blogas metas žadėti, įsipareigoti, ypač jei kas nors spirs greitai apsispręsti.

Svarstyklės

Imkitės tik einamųjų reikalų. Negeras laikas naujovėms: problemų kils net tada, jei viską apgalvosite, apskaičiuosite. Būkite atidesni tėvų sveikatai, saugokite jų nervus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Neskubinkite situacijos, į viską reaguokite ramiai. Netinkamas laikas avantiūroms, nežaiskite su likimu, nepasitikėkite sėkme. Svarbu, kaip klostysis santykiai su vaikais, nepykite ant jų, susivaldykite, kad ir ką jie iškrėstų.

Šaulys

Kas nors pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas, bet labai nepykite: tuo pat metu sulauksite ir netikėtos pagalbos, užuojautos. Tiesa, būkite atidūs, iš ko galima priimti pagalbą, o iš ko ne. Pasistenkite nepakliūti į jums padėjusio asmens priklausomybę.

REKLAMA

Ožiaragis

Jūs kupini vilčių ir geriausių ketinimų, bet dienai baigiantis kantrybė išseks ir mylimas asmuo gali tapti jūsų nepasitenkinimo auka. Nepalankus metas profesinei veiklai: galite priimti negerą sprendimą. Būkite pagarbesni tėvų valiai.

Vandenis

Galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais ir savotiška moraline prievarta, teks pakeisti planus. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju. Galite nusivilti mylimu žmogumi ar senu bičiuliu. Nepatartina pirkti technikos ir įrankių.

Žuvys

Jūsų galimybės gali būti apribotos. Tai blogas laikas plėsti savo įtaką, naudotis ryšiais su įtakingais asmenimis. Būkite atidesni savo vaikams: stenkitės juos suprasti ir venkite spausti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų