REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Atsigėrusi kokteilio nebegalėjo kvėpuoti ir vos nemirė   (nuotr. asm. archyvo)

Šioje nuotraukoje matoma savo seserimi, kurios gėrimą kažkas apnuodijo narkotinėmis medžiagomis, besirūpinanti moteris.

19

Šioje nuotraukoje matoma savo seserimi, kurios gėrimą kažkas apnuodijo narkotinėmis medžiagomis, besirūpinanti moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Hollee Storrs (20 m.) su draugais linksminosi miste, tačiau į jos gėrimą įdėjus haliucinacijas sukeliančios medžiagos, dar kitaip žinomos kaip LSD, mergina ne tik patyrė du siaubingus priepuolius, bet ir keletą kartų prarado sąmonę.

REKLAMA

Rytų Jorkšyre, Anglijoje esančiame Hull miestelyje dirbusi greitosios medicinos pagalbos centro darbuotoja pasakojo, kad be paliovos rėkiančią Hollee į medikų automobilį įnešė 4 tuo metu pasilinksminimo vietoje dirbę apsaugos darbuotojai. Ligoninėje nustatyta, kad į merginos klube užsisakytą gėrimą kažkas įdėjo LSD.

„Mano sesuo ką tik gavo naują darbą, tad išėjome į miestą tai atšvęsti. Klube „Level“ išgėriau du kokteilius ir tada nusprendėme eiti į „Piper“ klubą, tačiau, gerai pagalvojus, kaip iki ten nuvykome, tiksliai prisiminti negaliu“, - sakė ji. „Ten taip pat užsisakiau porą gėrimų, o mano draugai vis kartojo, kad atrodai ne kaip. Išėjau į lauką parūkyti, tačiau pamenu tik tai, jog be galo panikavau ir visa drebėjau.

REKLAMA
REKLAMA

Mane tai išpildavo karštis, tai pasidarydavo šalta, o dingus klausai, nieko toliau nepamenu. Man pasakojo, kad negalėjau nustoti rėkusi, tad 4 apsaugos darbuotojai mane nuvedė iki greitosios automobilio. Atvykus mamai, gydytojas jai pranešė, kad mano gėrimą klube kažkas pastiprino narkotinėmis medžiagomis.“

Hollee sakė, kad šis įvykis ją labai sukrėtė ir atvėrė akis visiems potencialiems pasilinksminimų metu tykojantiems pavojams.

„Tai mane tikrai sukrėtė. Bijau eiti linksmintis. Visą penktadienį ir šeštadienį praleidau lovoje. Visada elgiuosi atsargiai, tačiau tai gali nutikti bet kam, tad noriu perspėti kitus, apie jų tykančius pavojus. Gali užtekti tik dviem minutėm atitraukti žvilgsnį nuo savo gėrimo. Tai man pravėrė akis“, - sakė Hollee.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Niekada taip nesielgčiau, be to, į narkotikus sureagavau labai baisiai. Vis pešiau draugės palukus ir atrodė, kad mes susimušėme, tačiau taip dariau, nes nebegalėjau kvėpuoti. Vis šaukiau prieš 13 metų mirusio dėdės vardą. Dar niekada neteko patirti kažko panašaus.“

Mergina atskleidė, kad ir kiti žmonės, tarp kurių ir jos sesuo Kaylee, ne kartą buvo apkvaišinti narkotinėmis medžiagomis jiems patiems to nežinant.

„Nepamenu daugiau kaip pusės tos nakties. Žinau savo limitą, tad daug tikrai negėriau. Manau, kad tai įvyko mums besilankant „Piper“ klube, tačiau, nors to ir labai saugojaus, nieko įtartino nepastebėjau“, - pasakojo mergina. „Anksčiau panašiai buvo nutikę ir mano seseriai bei draugei. Atrodo, kad specialiai yra taikomasi į tokius žmones, kaip mes. Taip besielgiantys asmenys yra paprasčiausi idiotai ir kvailiai.

REKLAMA

Nereikia kaltinti barų ir klubų, tačiau būtina žinoti, kas vyksta ir įdėmiai stebėti savo aplinką. Dėkoju „Piper“ klube dirbantiems apsaugininkams bei Hull ligoninės gydytojams ir slaugytojams. Džiaugiuosi, kad tuomet kartu su manimi buvo sesuo ir greitąją pagalbą iškvietusi draugė Dena Bennett.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų