REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
53
Kelly Brook (nuotr. facebook.com)

 2000-aisiais, kai pasirodė ant žurnalų „FHM“, „Page Three“ ir „Loaded“ viršelių, ji tapo daugelio moterų idealu. Sekmadienį socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalinusi fotografija, kurioje ji pozuoja šalia baseino, Kelly Brooks (37 m.) tik dar kartą parodė, kodėl ją taip pamilo pasaulis.

53

 2000-aisiais, kai pasirodė ant žurnalų „FHM“, „Page Three“ ir „Loaded“ viršelių, ji tapo daugelio moterų idealu. Sekmadienį socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalinusi fotografija, kurioje ji pozuoja šalia baseino, Kelly Brooks (37 m.) tik dar kartą parodė, kodėl ją taip pamilo pasaulis.

REKLAMA

Tačiau moters gerbėjai, pastebėję tam tikras kreivas linijas, tikina, kad žvaigždė šiek tiek pakoregavo savo nuotrauką.

„Prastas retušavimas, Kelly. „Photoshop“ programa redaguotoje nuotraukoje matomos deformuotos grindys ir kairėje pusėje esantys plaukai bei vanduo. Taip nedaryk, nes žmonėms tave ir taip myli“, - rašė vienas internautas.

„Taip, viename interviu ji atvirai apie tai kalbėjo ir šio savo poelgio neslėpė (pagal tai, kokios klaidos padarytos, jai to padaryti nepavyktų)“, - pridūrė kitas.

REKLAMA
REKLAMA

„Krūtinė atrodo keistai. Ne per daug „Photoshopo“?“, - teigė dar vienas.

„Ar jas redaguodama buvai blaivaus proto? Bent jau retušuok įtikinamai.“

„P.s. grindys, durys šalia baseino. Jei jau taip darai, pasistenk, kad nebūtų akivaizdu.“

„Retušuota! Tik pažiūrėkit į grindis. Tau nereikia taip daryti!! Turi puikų kūną!“

Nors ši moters nuotrauka susilaukė daug kritikos, kiti gerbėjai gyrė žvaigždę.

„Kam rūpi, ar ji redaguoja savo nuotraukas!? Juokinga, kad žmonėms tai rūpi... Retušuota ar ne, atrodai nuostabiai, Kelly.“

REKLAMA

„Kelly, esi graži ir taškas. Malonu, kad pasidalinai šia nuotrauka.“

„Esi seksualiausia moteris Žemėje.“

„Man trūksta žodžių. Kiek tik pamenu, tavo grožis mane pakerėjo. Esu tavo gerbėjas.“

„Visuomet tavimi žavėjausi. Bėgant laikui atrodai vis geriau.“

Gražuolė iš Britanijos, taip visų kritikuojamoje nuotraukoje matoma dėvinti nėriniais dekoruotą maudymosi kostiumėlį. Besimėgaudama saulės spinduliais, visų dėmesį jį prikausto itin atvirai demonstruodama krūtinę. Plaukus permetusi į vieną pusę ir blakstienų tušu paryškinusi žvilgsnį, pabrėždama savo natūralumą Kelly kaitina ne vieno savo gerbėjo kraują.

REKLAMA
REKLAMA

Visiškai atsipalaidavusi, po fotografija brunetė rašė: „Atostogų akimirkos.“ Kartu su ja Prancūzijoje ilsisi ir Kelly vaikinas Jeremy Parisi.

Moteris niekada neslėpė fakto, kad jai patinka nuotraukose pakeisti savo išvaizdą. Kai paskutinį kartą jos gerbėjai Kelly apkaltino šiuo poelgiu, ji atsakė: „Priklausomai nuo kameros kampų ir drabužių, mano svoris tampa dažnu apkalbų objektu. Nuotraukos, kuriomis dalinuosi savo socialiniuose tinkluose, neatspindi to, kokia esu realybėje. Nesigėdiju apvalumų ir myliu savo kūną.

Truputį pakoreguotos nuotraukos beveik nesiskiria nuo tų, kuriose moterys pozuoja su netikrais plaukais, prikimštomis liemenėlėmis ar specialiais lieknumo suteikiančiais apatiniais, implantais bei botokso injekcijomis veide. Aš taip nedarau, tačiau kiekvienas norime fotografijose atrodyti geriausiai. Būkime vieni kitiems malonesni. Lieknesnis juosmuo labiau išryškina apvalumus!!!! Man tai patinka ir to siekiu. Natūrali ir gundanti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasidalino praeities akimirkomis

Ilsėdamasi Europoje, Kelly taip pat prisiminė savo jaunystės dienas ir paviešino vaizdo įrašą, kuriame ji dėvi elegantišką ir leopardo raštais margintą bikinį bei laisto sode augančius augalus. Visa tai užfiksuota prieš 12 metų.

Televizijos laidų vedėja tikrai nevaržė gerbėjų fantazijų. Demonstruodama liekną liemenį ir garsiuosius apvalumus, ji, aprodydama lauke esančią erdvę, atrodė išties įspūdingai. Kelly ne tik demonstravo, kaip veikia vandens žarna ir ja laistė gėles, bet ir gyrėsi savo auginamomis daržovėmis ir vaisiais, taip pat salotomis, braškėmis, pomidorais agurkais ir vynuogėmis.

Po vaizdo įrašu moteris rašė: „Tikrinimas. Prisiminimų penktadienis. Pirmajame savo daržovių darželyje ir šiltnamyje. Man tuo metu buvo 25-eri. Tada auginau viską. Taip smagu tai prisiminti. Su daržovėmis kalbėdama specialiu akcentu, jos geriau augdavo.“

REKLAMA

Kaip ir buvo galima tikėtis, priblokštiems gerbėjams labai patiko moters vaizdo įrašas. Daugelis jų siūlė padėti prižiūrėti jų daržus, tačiau tai daryti dėvint bikinį.

„Taip apsirengusi gali bet kada ateiti palaistyti mano daržo, Kelly“, - rašė vienas.

Kiti paminėjo ir moters vaikiną rašydami: „Kodėl taip nebedarai? Tikiu, kad Jeremy tam neprieštarautų.“

Naujienų portalui „The Mirror“ Kelle neseniai prisipažino, kad jai tikrai patiktų dirbti laidoje, pasakojančioje apie sodus ir daržus. Kent ūkyje gyvenanti moteris mėgsta gamtą ir kaimišką aplinką.

„Sodininkyste užsiimu daugiau nei 10 metų. Norėčiau vesti laidą šia tema ir sužinoti dar daugiau“, - sakė ji.

Kelly taip pat pridūrė, kad šiomis dienomis, ilgą laiką žinomai ir daugelyje renginių dalyvavusiai moteriai labiau patinka ramesnis ir tylesnis gyvenimas.

„Apsigyvenus kaime, jau geriau prižiūrėsiu savo daržą ir mėgausiuos gamta, nei lankysiuos vakarėliuose“, - teigė Kelly.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų