REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
385
„Miss Racing“ konkurso dalyvių pramogos (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

„Labiausiai mane nustebinęs ir nudžiuginęs komplimentas buvo pasakymas, kad žmogui esu pavyzdys ir didžiausia motyvacija“, - prisipažino konkurso „Miss Racing“ finalistė Justė Tamašauskaitė.

385

„Labiausiai mane nustebinęs ir nudžiuginęs komplimentas buvo pasakymas, kad žmogui esu pavyzdys ir didžiausia motyvacija“, - prisipažino konkurso „Miss Racing“ finalistė Justė Tamašauskaitė.

REKLAMA

Šešiolikmetė mergina prisipažino, kad dėl tokių žodžių širdis džiaugiasi. „Žinau, kad einu teisingu keliu, kuriuo skatinu eiti ir kitus“, - sakė mergina.

Prabilusi apie savo svajones mergina prisipažino kažkada nusprendusi sudalyvauti fitneso varžybose. „Svajojau turėti raumeningą ir išdirbtą kūną. Tai atrodė sudėtinga, bet aš nenustojau tikėti visa siela, kad galiu tai padaryti. Būtent tikėjimas man atnešė sėkmę bei svajonės išsipildymą, - kalbėjo Justė. – O šiuo metu svajoju tapti „Miss Racing“ konkurso nugalėtoja“.

Savo balsą už merginą „Miss Racing“ konkurse galite atiduoti ČIA! 

Nupieštas milijonas

J. Tamašauskaitė prisipažino vaikystėje buvusi tikra „barbė“. „O mano mėgstamiausia spalva buvo rožinė, mėgdavau persirenginėti ir demonstruoti madas, - šypsojosi mergina. – Nuo pat vaikystės buvau užsispyrusi, sakanti tiesą į akis ir turinti savo nuomonę. Juk pagal zodiaką esu Avinas. Nebuvau labai išdykusi, bet mėgau piešti. Tad vieną kartą ant sienos su nagų laku nupiešiau mamai milijoną“.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent mama yra didžiausia Justė motyvatorė, kuri nuolat drąsina ir skatina judėti į priekį. „Visuose gyvenimo atvejuose mama yra mano draugė, didžiausias palaikymas, - sakė Justė. – Ar jaudinausi „Miss Racing“ konkurso atrankoje? Taip, nes neturėjau patirties kalbėti prieš auditoriją. Scena man nėra svetima, todėl joje jaučiuosi tarsi žuvis vandenyje. Esu pratusi prie žmonių dėmesio, žvilgsnių bei fotografų su objektyvais“.

REKLAMA

Pasak J. Tamašauskaitės, „Miss Racing“ konkursas jai asocijuojasi su grožiu, elegancija, varžybų adrenalinu bei greičiu.

Siūlo nepavydėti

„Šio konkurso dėka tikiuosi įgauti daug patirties, tapti drąsesne ir motyvuoti paneles nebijoti dalyvauti ir pasitikėti savimi, - sakė mergina. – Mano manymu, merginos grožis slypi ne tik išvaizdoje, bet ir viduje. Ji turi būti protinga, pozityvi, charizmatiška, energinga, pasitikinti savimi. Tokia mergina yra spinduliuojanti ir graži visapusiškai“.

Paklausta, kas ją stebina, Justė nė kiek nesudvejojo: „Žmonių neigiamos emocijos“.

„Vis dar nesuprantu, kur tiek telpa pykčio ir negatyvo, - pečiais traukė Justė. - Žmonės vieni kitiems bando diktuoti taisykles, stereotipus, rėmus. Jie dažnai lygina, kuris už kurį yra geresnis Bet mes gyvename tik kartą, gyventi reikia čia ir dabar. Nepavydėti vieni kitiems, o pasidžiaugti kitų sėkme ir siekti patiems tapti sėkmingais.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų