REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiauliečius pašiurpinusį ir policijos pareigūnų reikalavimą sustoti ignoravusį neblaivų vairuotoją sustabdė tik kūlverstis automobiliu, kurio vairavimo patirties stokojantis 32 metų šiaulietis dėl didžiulio greičio nebesuvaldė.

Šiauliečius pašiurpinusį ir policijos pareigūnų reikalavimą sustoti ignoravusį neblaivų vairuotoją sustabdė tik kūlverstis automobiliu, kurio vairavimo patirties stokojantis 32 metų šiaulietis dėl didžiulio greičio nebesuvaldė.

REKLAMA

Vinguriuojantį po kelią ir į priešingą eismo juostą išvažiuojantį „Mercedes Benz E300“ praeiviai pastebėjo šalia Šiaulių esančiame Ginkūnų kaime. Įtarę, kad už vairo sėdi galimai neblaivus vairuotojas, jie susisiekė su Šiaulių apskrities policijos budėtojais.

Dėl kilusios grėsmės visuomenei, nes nurodytas automobilis judėjo link Šiaulių miesto centro, kuriame visada yra žmonių, į nurodytą vietą operatyviai išskubėjo du patrulių ekipažai. Jų reikalavimą sustoti „Mercedes Benz E300“ vairuotojas ignoravo ir didžiuliu greičiu spruko nuo policijos pareigūnų.

Skriedamas didesniu nei 100 km per valandą greičiu gatvelėmis, kuriose eismas ribotas iki 20 km per valandą, automobilio vairuotojas transporto priemonės nebesuvaldė - sumėtytas automobilis vertėsi. Kūlverstis baigėsi laimingai tiek vairuotojui, tiek kartu su juo važiavusiam neblaiviam keleiviui, tiek aplinkiniams.

REKLAMA
REKLAMA

33 metų keleiviui, kuris buvo tiek girtas, jog nebesugebėjo įpūsti į alkoholio matuoklį, Respublikinėje Šiaulių ligoninėje diagnozuotos rankos žasto ir kojos kelio žaizdos bei galvos sumušimas.

REKLAMA

Vairuotojui nustatytas 2,83 prom. girtumas ir galvos, blauzdos bei čiurnos sumušimai. Abu vyrai išleisti gydytis ambulatoriškai. Tik vienas jų išvyko į namus, o vairuotojas – į areštinę. Jam už tai, kad kelių transporto priemonę vairavo būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, kai jo kraujyje buvo daugiau negu 1,5 promilės alkoholio, pradėtas ikiteisminis tyrimas. O už tai, kad nepakluso teisėtam policijos reikalavimui sustoti ir transporto priemonę vairavo, neturėdamas tam teisės, pradėta administracinė teisena.

Įtariama, kad teisės vairuoti neįgijęs vyras prie automobilio vairo girtas sėda ne pirmą kartą. Šių metų kovo 11-ąją Šiauliuose Ganyklų g., į gyvenamojo namo tvorą atsitrenkė automobilis VW NEW BEETLE.

REKLAMA
REKLAMA

Prie automobilio buvo rasti tas pats neblaivus (2,06 prom.) 32 metų šiaulietis ir neblaivi (2,80 prom.) jo bendraamžė moteris. Kas vairavo transporto priemonę, nė vienas neprisipažino. Atsakymas į šį klausimą bus surastas ikiteisminio tyrimo metu.

„Mercedes Benz E300“ vairuotojas su teisėsauga reikalų turi nuolat, ne kartą yra baustas administracine tvarka už tai, kad neblaivus pažeidinėjo viešąją tvarką, vagiliavo iš parduotuvių bei teistas už įvairius nusikaltimus. Po paskutinės bausmės atlikimo jis į Šiaulius grįžo praėjusių metų vasarą ir jau spėjo tapti įtariamuoju net keturiose baudžiamosiose bylose.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų