REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
385
„Miss Racing“ konkurso dalyvių pramogos (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

„Ką, Laura, tu čia darai? – uždavė sau klausimą „Miss Racing“ finalistė Laura Kaškonaitė tik atėjusi į pirmąją konkurso atranką. – Juk atvykusi pamačiau tiek gražių merginų: ilgos kojos, plokšti pilvukai, sveiki, gražūs ir ilgi plaukai. O aš į atranką atvykau paprastai apsirengusi, jaučiau kaip nesava“.

385

„Ką, Laura, tu čia darai? – uždavė sau klausimą „Miss Racing“ finalistė Laura Kaškonaitė tik atėjusi į pirmąją konkurso atranką. – Juk atvykusi pamačiau tiek gražių merginų: ilgos kojos, plokšti pilvukai, sveiki, gražūs ir ilgi plaukai. O aš į atranką atvykau paprastai apsirengusi, jaučiau kaip nesava“.

REKLAMA

Tačiau mergina pateko į finalinį etapą ir dabar varžosi su dar vienuolika merginų dėl „Miss Racing“ titulo. Beje, savo balsą galite atiduoti ir jūs, apsilankę ČIA!.

L. Kaškonaitė jau yra dalyvavusi panašiuose konkursuose. „Pats pirmas mano konkursas buvo ,,Tapk lenktynių mergina“, kur buvau pakviesta fotografuotis prie lenktynininko Vaidoto Žalos automobilio. Vėliau sekė ,,Miss kovotoja“ konkursas, kuriame įveikusi pusfinalį patekauį finalą ir užėmiau antrąją vietą. Neslėpsiu, buvau susigundžiusi ir „Miss Biker“ konkursu, tačiau neužteko man drąsos, - nusijuokė mergina“.

Iki šiol jos namuose, ant lentynos puikuojasi „Miss Abiturientė“ statulėlė ir karūna. „Gera pažvelgus į statulėlės ir nuotraukas prisiminti tą jaudulį, kuris kankino prieš išeinant į sceną ir laukiant konkurso rezultatų“, - tikino Laura.

REKLAMA
REKLAMA

Ramusis Žmogus-voras

Mergina prisimena, kad vaikystėje įvairiausių būta svajonių. „Žinote, ir „barbyčių“ ir kitų lėlyčių reikėjo, - šypsojosi kalbinama Laura. – Tačiau keičiantis pasaulio suvokimui bei augant keitėsi ir mano svajonės: nuo pustų, blizgių suknelių iki ramaus gyvenimo su mylimu žmogumi“.

REKLAMA

Dabar Laura svajoja apie apie savo šeimos gerovę, sėkmingas studijas, darbą, karjerą, šeimą, sveikatą, laimę ir, aišku, meilę. „Turbūt didžiausia mano svajonė išsipildžiusi yra ta, kad įstojau mokytis ten, kur ir visada norėjau ir svajojau vaikystėje“, - paslaptingai prisipažino Laura.

Paklausta, kokią didžiausią išdaigą vaikystėje yra iškrėtusi, ji surimtėjo ir paskendo prisiminimuose. „Vaikystėje buvau gana drovi ir rami mergaitė, - išsidavė Laura. - Didžiausios išdaigos gal nebeprisiminsiu, tačiau kartą sugalvojau užlipti ant sekcijos. Įsivaizdavau, kad esu Žmogus-voras. Sekcija nuvirto su visomis nuotraukomis, vazomis. Pamenu, pakvietusi senelius sakiau, kad ji pati nukrito, kuomet aš žiūrėjau televizorių“.

REKLAMA
REKLAMA

Konkursas pakeis gyvenimą?

Pasak Lauros, „Miss Racing“ – tai mergina, kuri prižiūri savo išvaizdą, stengiasi nuolat gražinti savo kūno linijas, o svarbiausia, yra žavi. „Tačiau kiekvienas žavesį suprantame skirtingai, - tikino mergina. – Man moteris yra graži, kuomet turi gražias akis, šypseną ir nuo savęs dvelkiantį nuoširdumą. Nereikia pamiršti ir natūralumo“.

L. Kaškonaitė teigia nesuprantanti merginų, kuriuos visuomenei nori save parodyti visai kitaip. „Jos bando atrodyti „pasikėlusios“, daro viską, kad tik patiktų kitiems. Manau, kad „Miss Racing“ yra ta mergina, kuri visada išlieka savimi, kuri savimi pasitiki, atrodo nuostabiai, nestokoja humoro jausmo ir moteriško žavesio“, - sakė mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, kas padrąsino užpildyti „Miss Racing“ anketa, Laura prisipažino, kad apsisprendė tai padaryti pati. „Praeitais metais neužpildžiau anketos ir štai, šiais metais man pasisekė. Tačiau pripažinsiu, buvo akimirka, kuomet stipriai sudvejojau, ar tikrai verta dalyvauti, - sakė mergina. – Kol kas nedrįstu niekam girtis apie šį konkursą, tai žino tik patys artimiausi man žmonės. Manau, šis konkursas pakeis mano gyvenimą ir viliuosi, kad į gerąją pusę“.

Nepamirštamas komplimentas

Lauros teigimu, tikrasis merginos grožis slypi jos viduje, mąstyme, požiūryje. „Kiekvienas galime užsidėti tam tikrą kaukę, tačiau nepaslėpsime, kas yra viduje. Nepamirškime, kad grožis ir tikrumas slypi akyse. Jos išduoda, kada tau gera, kada sunku, - kalbėjo L. Kaškonaitė. - Gali šypsotis išorėje, tačiau akys išduos, kaip tau sunku yra viduje. Šypsena yra gražu tik tada kuomet ji yra nuoširdi ir tikra“.

REKLAMA

Kandidatė į „Miss Racing“ titulą teigė negalinti suprasti, kodėl visuomenėje populiarėja ,,gražios figūros etalonas“.

„Liekna talija, ilgos kojos, plokščias pilvukas su ryškėjančiais raumenukais. O kur dingo moteriškos formos? – klausė Laura. - Atrodo, jeigu jau esi apkūnesnė - tu netinkama nei mados, nei grožio pasauliui, tas pats ir su makiažu. Slėpkis po lapais, jeigu išėjai į gatvę be makiažo. Aš viliuosi, kad palaipsniui pradėsime visi vertinti vidinį grožį, o ne nupieštus antakius“.

Sulaukusi klausimo, kokio smagiausio komplimento yra pati sulaukusi, Laura nusijuokė: „Vienas komplimentas man iš tiesų labai įstrigęs atmintyje“.

„Šviesiu paros metu ėjau miesto gatve, netoli manęs sustojo vaikinų automobilis. Aišku, nejauku pasidarė, tačiau vienas prasidaręs duris pasakė: ,,Gražus laikrodis, kur pirkai?“. Žinoma, padėkojau už komplimentą ir pasakiau, kur pirkau laikrodį. Manau šio komplimento ilgai nepamiršiu“, - šypsojosi mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų