REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas. Per draugą, partnerį ar kolegą gali ateiti naujos idėjos, susijusios su dalykine veikla, bendradarbiavimu, sveikatos ar grožio atstatymu. Galbūt kažkas patarpininkaus aktualiame, naudą žadančiame reikale.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Įdomios peripetijos nusimato santykiuose su dalykiniais ar meilės partneriais bei konkurentais. Su kažkuo iš jų užsimegs ypatingas ryšys ir galite susieti savo likimą. Palanku apsvarstyti, kaip išvengti finansinių sunkumų, išlaidų.

REKLAMA

Dvyniai. Šiandien galite tikėtis jums naudingų asmenų palankumo. Naudokitės palankiomis situacijomis, jei norite gauti lengvatą ar paramą, susigrąžinti skolą ar pan.

Vėžys. Turėsite darbo, kurio metu pademonstruosite sumanumą, originalumą. Jausis įtakingų žmonių palaikymas. Domėsitės priešinga lytimi ir jumis labai domėsis. Gali suliepsnoti stipri meilė.

Liūtas. Jums tikriausiai pavyks sublizgėti darbe. Arba kitus sužavėsite nauju įvaizdžiu. Regis, internetu užsisakysite originalų drabužį ar aksesuarą, kompiuterinę techniką.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Šiandien pasižymėsite sumanumu, kūrybingumu. Kažkas iš draugų ar gerbėjų gali labai nustebinti. Galbūt išgirsite ypatingą komplimentą ar pasiūlymą. Seksis, jeigu trokštate populiarumo, meilės.

Svarstyklės. Šiandieną puikiai veiks jūsų fantazija, pasąmonės balsas. Dėl spontaniškos įžvalgos galite suvokti kai ką svarbaus. Galbūt tai bus susiję su meile, investicija, darbu ar sveikata.

Skorpionas. Šiandien stengsitės suspėti ir rimtai padirbėti, ir iš širdies pabendrauti. Sėkmingai tvarkysite aktualius reikalus, demonstruosite kompetenciją, originalumą. Galbūt priartėsite prie savo ypatingojo tikslo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Naujovės turėtų pasiteisinti, originalumas taip pat. Per darbo reikalus gali užsimegzti meilės romanas. Vis dėlto pasidavimas pagundai sukeltų nelengvų padarinių.

Ožiaragis. Šiandien bus įmanoma pataisyti meilės santykius, įnešti gaivesnių spalvų į asmeninį gyvenimą bei ateities planus. Pravartu nevengti kontaktų, nes galite gauti informacijos, kuri bus itin naudinga ar viliojama.

Vandenis. Šiandien gerai jausitės tuo atveju, jei daug bendrausite su šeima, mylimu žmogumi. Kartu spręsdami problemas, pasijusite artimesni. O gal net rasite puikų būdą, kaip tyliai išspręsti opią problemą ir gauti naudos.

Žuvys. Šiandien pravartu imtis iniciatyvos, jei norite kažką pataisyti, patobulinti. Turėsite galimybių viską suimti į savo rankas. Galbūt labiau suartėsite su žmogumi, kuris buvo ar yra jums reikalingas. Galima ypatinga staigmena.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų