REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Horoskopas (nuotr. Fotolia.com)
36

Avinas Šiandien būsite disciplinuoti ir tvarkingi. Gerai suktis darbe padės ir išaugusi energija, ir kolegiškas solidarumas. Jei mėginate susirasti darbą, nusimato pakvietimas į dalykinį pokalbį. Galbūt įsigysite naują drabužį, aksesuarą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Mėgausitės draugystės ryšiais, savo populiarumu, patinkama veikla. Drauge su kitais šiandien pavyks nemažai nuveikti, aptarti svarbius reikalus, pasidalinti mintimis. Gali užmegzti pažintis ar partnerystė su svarbiu asmeniu.

REKLAMA

Dvyniai Nerimo gali kelti skolų ar kitų finansinių įsipareigojimų klausimai. Palanku konsultuotis su specialistais, ieškoti rėmėjų, galimų verslo dalininkų ir pan. Yra vilties, kad labai palankiai kažką išspręsite, laiku pasitelkę reikalingus žmones.

Vėžys Šiandien teks pagalvoti apie esmines permainas santykiuose, versle bei pasidomėti įstatymų pataisomis. Jei gausite pasiūlymą vykti į komandiruotę, stažuotę ar užmegzti bendradarbiavimą su užsieniečiais čia vietoje, net nedvejokite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Su vadovybe ramiai aiškinkitės aktualius klausimus ir nusiteikite rimtiems darbams. Galbūt teks prisiimti didesnę atsakomybę arba labiau pasistengti, kad užsitikrintumėte geresnį ar stabilesnį uždarbį. Kartu pakils ir jūsų autoritetas.

Mergelė Šiandien jausis didesnis kolektyvo palaikymas, bendras pagyvėjimas. Galbūt pulsite ieškoti pikantiškų pojūčių, nuotykių, siekdami atsiriboti nuo smulkių problemų, rutinos. Galima įdomi diskusija, pažintis.

Svarstyklės Tikriausiai susidomėsite menu, mistika. Kreipsite dėmesį į įvairius likimo ženklus: sapnus, pametimus, atradimus, nuojautas, ieškosite pranašiškos prasmės. Paviršutiniškas bendravimas vargins, norėsis gilumo, intymumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien sumaniai ir racionaliai spręsite praktinius reikalus, aiškiai žinosite, ko norite ir siekiate. Netrūks ir fizinės energijos, ryžto. Puikiai seksis demonstruoti įsisavintas žinias, įgūdžius.

Šaulys Regis, jums gana gerai seksis prekiauti, sudaryti komercines, nuomos, tiekimo sutartis. Galite susitikti su reikalingais žmonėmis ir pakoreguoti kai kuriuos planus, susitarti dėl jums svarbių prekių ar tarpininkavimo.

Ožiaragis Šiandien turėtų neblogai sektis derybos, sutarčių sudarymas, darbai, susiję su žiniasklaida, leidyba, švietimu, raštvedyba, reklama, transportu. Gali nustebinti kažkoks pranešimas, laiškas.

REKLAMA

Vandenis Ramybės neduos opūs darbo, verslo ar turto klausimai. Suksite galvą, kaip užlopyti asmeninio biudžeto skyles. Jei nematote savo trūkumų bei klaidų, į visa tai gali būti parodyta pirštu. Tai padės pasitaisyti, bet šiek tiek užgaus savimeilę.

Žuvys Kūrybine ir sportine prasme itin aktyvi diena. Jeigu esate įsimylėję, sulauksite norimo atsako į puoselėtas svajones bei aistras. Palankus metas ir kolektyviniams projektams, renginiams, įvairioms pramogoms, pažintims.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų