REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Jamesas Colley  (nuotr. Twitter)

Paauglio veidą „puošia“ didelis sportininko Mike‘o Tysono garsiosios veido tatuiruotės formos randas, kurį paliko laikinas „henna“ piešinys.

14

Paauglio veidą „puošia“ didelis sportininko Mike‘o Tysono garsiosios veido tatuiruotės formos randas, kurį paliko laikinas „henna“ piešinys.

REKLAMA

Kardife, Jungtinėje Karalystėje gyvenantis Jamesas Colley (18 m.), atostogaudamas Zante saloje galvojo sutaupęs, kai aptiko saloną, kuriame „henna“ tatuiruotė kainavo tik 10 eurų. Linksmindamasis Graikijoje, jis nusprendė pasidaryti veido tatuiruotę, primenančią garsaus boksininko Mike‘o Tysono.

Vietoj laikino efekto, kurio ir tikėjosi, Jamesas dabar turi didelį raudoną randą, kuris neišnykti gali net 5 metus.

Pasidalindamas tatuiruotės nuotrauka „Twitter“ socialiniame tinkle, jis sakė: „Zante saloje už 10 eurų man atlikta Mike‘o Tysono tatuiruotės „henna“ piešinys. Šiuo metu ji išnyko, tačiau dar maždaug 3-5 metus liks jos randas.“

REKLAMA
REKLAMA

Nenuostabu, kad ši jo tatuiruotė susilaukė didelio dėmesio. Vaikino įrašu pasidalino beveik 50 tūkst. internautų. Be to, jis sulaukė labai daug žinučių.

REKLAMA

„Tai taip žiauru. Svarstau, ar ir Mike‘o Tysono tatuiruotės kilmė panaši. Tikiuosi, viskas bus gerai“, - rašė vienas.

„Jei sužinočiau, kad 3 metus turėsiu gyventi su tokia veido tatuiruote, mane ištiktų širdies smūgis“, - teigė kitas.

„Laikina amžina tatuiruotė?“, - klausė socialinio tinklo naudotojas.

Kitas pridūrė: „Prieš darant gerai pagalvok.“

Pastaraisiais metais padaugėjo profesionalių tatuiruočių meistrų įspėjimų, kad „henna“ tatuiruotės labai pavojingos.

2015-aisiais, Hertfordšyre gyvenančiai šešiolikmetei, ant kojos pasidariusiai „henna“ tatuiruotę, taip pat liko ryškūs randai. Nudegimai atsirado dėl to, jog naudojamuose dažuose buvo pavojingų chemikalų.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas „Metro.co.uk“ jau anksčiau apie juodas „henna“ tatuiruotes kalbėjo su pasaulyje pripažintu jų meistru Ashu Kumaru. Šiuo verslu jis užsiima maždaug 17 metų. Jo kūriniai ne kartą buvo naudojami Holivudo ir Bolivudo filmuose bei pelnė Gineso pasaulio rekordą.

„Nėra tokio dalyko, kaip juoda „henna“ tatuiruotė. Taip vadinamas ant odos plaukų dažais ir pavojingais cheminiais gaminiais sukuriamas raštas, galintis labai stipriai pakenkti“, - teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų