REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Darbai sparčiai eisis ir rūpesčiai ims sklaidytis, svarbu tik, kad jūs mažiau nervintumėtės bei labiau patausotumėte sveikatą. Būtina daugiau ilsėtis bei džiaugtis kiekviena akimirka...

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Palankus metas susitikimams, susitarimams, teisiniams reikalams tvarkyti. Šiandien nesunkiai rasite kompromisą, susitaikysite su draugu ar artimu žmogumi. Vakaras taps smagus, jei su antrąją puse aplankysite senus draugus.

REKLAMA

Dvyniai Remkitės nuojauta, įsiklausykite į draugų nuomonę, neatsisakykite jų pagalbos, tai padės teisingai pasirinkti ir išspręsti kilusias problemas. Tinkamas laikas skoloms tvarkyti. Beje, gali tekti mokėti seniai pamirštą skolą...

Vėžys Pasidžiaukite savo pasiekimais, aplinkinių pagarba bei meile ir pamėginkite nuveikti ką nors šaunaus. Vakaras tinkamas išsiruošti į svečius ar pas draugus, giminaičius pas save pasikviesti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nepraraskite kantrybės, likite atkaklūs, užsispyrę: ir palengvėle viskas susiklostys taip, kaip jums reikia. Galite sulaukti pagalbos iš aukšto asmens: verta kreiptis su prašymais.

Mergelė Tai gerų naujienų, atsakingų susitikimų diena. Planuokite ateitį, tarkitės su draugais ir savo vadovu, spręskite jų padedami svarbų klausimą. Dabar tinkama proga atnaujinti kažkada buvusį naudingą reikalą, o gal ir seną bičiulišką ryšį?

Svarstyklės Tinkamas konfidencialiam dalykinių, finansinių problemų sprendimui. Tik nebūkite iki galo atviri, neskubėkite patikėti visų savo paslapčių. Kita vertus, jums gali tekti tapti svetimos paslapties saugotoju: aplinkiniai jumis pasitikės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Svarbų sprendimą reikėtų patiems priimti, tik geriau įsiklausykite į savo vidų. Verta pakovoti ir už seną prarastą reikalą, pasikalbėti seniai rūpimu klausimu su draugu ar sutuoktiniu, mylimu asmeniu.

Šaulys Gerai užsiimti užvilkintais reikalais. Būkite dosnūs, neatsakykite prašantiems, tačiau pamąstykite ir apie save bei artimųjų interesus bei poreikius. Vakaras puikus susitikti su artimais draugais, giminaičius aplankyti. Galimas ir senos skolos gr1žinimas.

Ožiaragis Sėkmingas laikas, tik venkite daug, juolab tuščiai kalbėti, žadėti, mokėkite saugoti draugų paslaptis. Šios dienos susitikimai, naujos pažintys, pokalbiai, išgirstos naujienos gali į gerą pusę pakreipti jūsų ateitį.

REKLAMA

Vandenis Nepersidirbkite ir nepersistenkite. Nereikėtų daug laiko gaišti dalykiniams reikalams. Palanku spręsti susikaupusias problemas šeimoje, aptarti senus nesklandumus su mylimu žmogumi.

Žuvys Turite puikią progą atlikti tai, ko anksčiau nespėjote, susitikti su tais, kuriuos sunku pagauti. Jus lydės sėkmė, kad ir kuo užsiimsite. Gera diena bendrauti su vaikais, meilės pasimatymams, romantiškoms išvykoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų