REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Manuala Torres-Orejuela  (nuotr. Instagram)

Kai jau buvo manoma, kad „Fidget“ suktukų manija po truputį rimsta, viena moteris atgaivino šiuos žaislus, panaudodama juos kaip spenelių aksesuarus.

18

Kai jau buvo manoma, kad „Fidget“ suktukų manija po truputį rimsta, viena moteris atgaivino šiuos žaislus, panaudodama juos kaip spenelių aksesuarus.

REKLAMA

Manuala Torres-Orejuela (22 m.) ketvirtadienį pasidalino vaizdo įrašu, kuriame susidomėjusiems žiūrovams rodo, kaip, naudojant tam tikras medžiagas, juos paversti išskirtiniu aksesuaru.

Kalifornijos universitetą baigusi ir dėmesį sunkiai sutelkianti bei nerimo priepuolius kenčianti moteris pati naudojasi suktukais būtent dėl šių priežasčių. Ji dar gerokai prieš sugalvojant kaip jais papuošti kūną, suktukus buvo prisitvirtinusi net prie universiteto diplomų įteikimo ceremonijos kepurėlės.

„Kadangi universitete mokiausi apie lytis ir socialiniuose tinkluose skelbiausi esanti pozityvi feministė, ši mintis, suktukus užsidėti ant krūtų, į galvą atėjo gan natūraliai, taip šiek tiek ironiškai ir žaismingai griaunant patriarchinę sistemą pasaulyje“, - apie savo išradimą portalui „Glamour“ sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Twitter“ paviešinusi vaizdo įrašą, kuriame dėvi taip vadinamus „fidgetiddies“, Manuala rašė: „Jau ilgokai dirbau kurdama tai, ko niekas neprašė.“

REKLAMA

Vėliau ji pasidalino dar vienu įrašu, kuriame rodė, kaip patiems namuose pasigaminti šį aksesuarą. Pasirodo, „fidgetiddies“ nereikalauja labai daug pastangų. Iš pradžių ji panaudojo spenelių lipdukus, o vėliau prie suktuko ir ant krūties esančio lipduko pritaisė po „Velcro“ lipuką. Beliko sulipdyti dvi lipukų puselės ir darbas baigtas.

Vaizdo įrašė moteris demonstruoja, kad suktukai veikia idealiai net kai yra priklijuoti ir prie krūtų. Ji netgi pasisiūlė savo žiūrovams, nesugebantiems jų susikonstruoti namuose, padaryti porą „fidgetiddies“.

REKLAMA
REKLAMA

Manuala vaizdo įrašą, peržiūrėtą daugiau nei 9 tūkst. kartų, užbaigė smerkdama save ir iškart atsiprašė visų už tokį poelgį, bet susidomėję žiūrovai ėmėsi patys kurti šiuos žaisliukus. Nors šiuo savo kūriniu ji su kitais pasidalino norėdama tik pajuokauti, merginai nuoširdžiai patinka „Fidget“ suktukais atlikti įvairius triukus ir teigia, jog jie ją atpalaiduoja ir nuramina.

„Man būna sunku sutelkti dėmesį, tad juos sukdama nusiraminu ir atsipalaiduoju“, - sakė Manuala.

Jais papuošusi savo išleistuvių kepurėlę, mergina sulaukė daug komplimentų iš vaikų, tad, naudodamasi „Velcro“ lipukais, ji pradėjo jais puošti ir kitus daiktus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Norėčiau pamatyti, kaip savo krūtis jais papuošia vis dar žindančios mamos, o jų vaikai su jais žaidžia, suktukus kramto. Taip pat būtų nuostabu juos pamatyti feministiniuose protestuose ir judėjimuose, striptizo klubuose ir kaip juos naudoja vyrai, persirengdami moterimis“, - apie išradimo ateitį kalbėjo moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų