REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Tiek šeima, tiek darbo reikalai, kolegos reikalaus dėmesio. Tikėtina, kad susivoksite vidiniuose sielos labirintuose. Tai išlaisvins slopinamus troškimus, palengvins svarbų pasirinkimą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šauniai pasijusite, jei išsiaiškinsite meilės santykius ar su dominančiu žmogumi aptarsite artimiausius planus. Tikėtini geri rezultatai kūryboje, sporte, scenoje, žaidimuose. Prie jūsų sėkmės kažkuo prisidės seni gerbėjai, rėmėjai.

REKLAMA

Dvyniai Puikiai seksis numatyti darbai, pirmyn pasistūmės kūrybiniai projektai. Kažkuo pasitarnaus gerbėjai arba jūs jiems. Pats metas labiau pasidomėti sveikata, mityba, gerinti darbo ir gyvenimo sąlygas bei išorinį įvaizdį.

Vėžys Šiandien nesunkiai rasite jums palankių žmonių. Seksis tarpininkauti, derėtis, užmegzti bendradarbiavimą, partnerystę, tad aiškinkitės santykius, kolegiškai pasidalinkite patirtimi. Palanku tvarkyti ir juridinius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Galite gauti pasiūlymą, žadantį neblogas finansines perspektyvas, reikalingas permainas, paskolą ar bent jau išeitį iš problemos. Demonstruosite nuovokumą, intelektą. Turėsite galimybę ištaisyti kai kurias klaidas.

Mergelė Galbūt iš užsienio ar iš oficialios institucijos gausite žinią ar kvietimą. Atsiras toli siekiančių planų. Geras laikas ataskaitoms, mokslams, projektų pristatymui.

Svarstyklės Visuose dalykiniuose ir nedalykiniuose reikaluose šiandien galima tikėtis geranoriškos pagalbos, palankumo. Naudokitės proga pasimokyti iš daugiau sugebančių. Jei bus siūlomos rimtesnės pareigos ar kelionė, neatsisakykite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien gali paaiškėti, ar bus sėkminga kažkokio jus dominančio projekto eiga. Jei planuojate susitikti su bičiuliais, gerbėjais, tam tinkama ši diena. Atgaivintos pažintys gali sukurti situacijas, kurios bus jums naudingos.

Šaulys Palanki diena medicininei ir meninei veiklai, socialiniams interesams, labdarai. Tik neatskleiskite visų planų: veikdami konfidencialiai, daugiau laimėsite. Tai, dėl ko šiandien susitarsite, bus perspektyvu.

Ožiaragis Nusimato daugybė naujų kontaktų, gausybė telefoninių pokalbių. Palankus metas sudaryti naujas sutartis, imti paskolas. Regis, jums netrūks įdomių idėjų ir energijos joms įgyvendinti. Galite būti geri patarėjai, vertintojai.

REKLAMA

Vandenis Šiandien noriai bendrausite ir darbuositės. Galbūt įsigysite daiktą, kurio seniai troškote. Yra tikimybė išvykti į naudingą komandiruotę, sulaukti pasiūlymų verslo, finansų, prekybos sferoje. Galimos pajamos iš nuomos, smulkios komercijos.

Žuvys Galite išgirsti itin svarbią jums žinią. Gerų pasiekimų galite tikėtis reikaluose, susijusiuose su mokslu, reklama, žiniasklaida, ryšiais. Pravartu preliminariai tartis dėl galimų uždarbio šaltinių, bendradarbiavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų