REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Rytas (nuotr. Fotolia.com)

Dienos horoskopas: vienų laukia permainos, kitų – malonios staigmenos

Liepos 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

38

Liepos 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Padaugės bendravimo, galima įdomi išvyka, interviu. Tai gerokai išblaškys įprastą rutiną, pagyvins gyvenimą. Tikriausiai galėsite pasimėgauti smulkiomis pramogomis, gera draugija.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Dabar ar anksčiau atlikti darbai atneš rezultatų. Palanku derėtis su giminėmis.

Dvyniai

Maloniai nuteiks jus supančių žmonių geranoriškumas. Yra tikimybė, kad bus realizuotas planas, susijęs su kūryba, vaikais, žaidimais. Bus progų smagiai papramogauti.

REKLAMA

Vėžys

Konkretūs planai, racionalūs tikslai sulauks palaikymo. Jausite kolegų, bendraminčių paramą. Šiandien sudarytos sutartys žada stabilumą ir pelną, o įsigyti ar pasigaminti daiktai ilgai tarnaus. Nenuvils meilė.

Liūtas

Noriai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis. Tikėtinas stiprus poreikis su kažkuo labiau suartėti, užmegzti partnerystės ryšius. Seksis, jei ieškote galimybių bendradarbiauti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Gera diena meilei. Gali atsiverti naujos dalykinės galimybės. Pasistenkite gerai sutarti su kolegomis, partneriais. Galbūt atgausite ar grąžinsite skolą.

Svarstyklės

Jums gali pasisekti, jeigu ieškote kontaktų su reikalingais žmonėmis, ketinate leistis į kelionę. Nusimato vertinga informacija, vykęs pasirinkimas, geri mokslo ar darbo rezultatai.

Skorpionas

Tvarkykite tai, kas turi būti konkretizuota, įforminta. Pravartu susimąstyti apie veiklos perspektyvas. Galite įsimylėti užsienietį.

Šaulys

Šiandien bus galima realiai įvertinti savo įtaką situacijai, aplinkiniams bei praplėsti įtakos sferą. Tačiau rimtų tikslų įgyvendinimas priklausys nuo ilgalaikio pasiryžimo. Galbūt užmegsite vertingą pažintį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Būsite santūriai dalykiški ir šiek tiek paslaptingi. Kantrybė ir darbštumas padės siekti tikslo. Nusimato įvykių, gimdančių romantiškas iliuzijas, svajones.

Vandenis

Galėsite numatyti, kaip racionaliau panaudoti turimas lėšas. Didesnę vertę įgis meilė, prisirišimas, grožis. Tikriausiai tapsite dosnesni.

Žuvys

Mielai pirksite gražius daiktus. Sustiprės gerovės pojūtis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų