REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Kostiumas (nuotr. Fotolia.com)

Jeigu tu ir negimei su žvaigždės išvaizda, dar ne viskas prarasta. Čia yra patarimai, kaip greitai tapti karštesniu vyru.

13

Jeigu tu ir negimei su žvaigždės išvaizda, dar ne viskas prarasta. Čia yra patarimai, kaip greitai tapti karštesniu vyru.

REKLAMA

Visi mes žinome, kaip užsidirbti pasimatymą. 1 Būk patrauklus. 2. Nebūk nepatrauklus. Šis sarkastiškas pasakymas tarsi parodo, kad ne tokie išvaizdūs vyrai negali daug ko pakeisti, tačiau visgi yra tam tikros detalės, kurias gali padaryti kiekvienas ir tapti patrauklesniu.

1. Dėvėk tinkamus drabužius.

Daugelis vyrų koncentruojasi į specifinės markės ar dizaino drabužius, tačiau, jeigu drabužiai yra apkritę ar per daug siauri, nesvarbu, kokie madingi jie yra. Geriausiai drabužiai atrodys tave, kai rasi jų tinkamą dydį.

Kalbant apie kostiumus, verta nueiti pas siuvėją ir sumokėti papildomų pinigų. Jau geriau nusipirkti pigų kostiumą ir pritaikyti jį su siuvėju prie tavo kūno nei nusipirkti brangų kostiumą, nepritaikytą tavo kūnui. Jeigu tu niekada nekreipei dėmesio, kad drabužis tau puikiai glustų, būsi labai nustebęs, kokį skirtumą tai daro.

REKLAMA
REKLAMA

2. Nusiskusk kaklą.

Iš priekio ir iš galo. Jeigu turi barzdą, kaklo skutimas padarys didelį skirtumą, kad tave galėtume atskirti nuo išmesto į krantą žmogaus.

REKLAMA

Kaklo plaukai nėra labai patrauklūs, todėl juos tikrai geriau nusiskusti.

3. Apsikarpyk nosies ir ausies plaukus

Kalbėtis su žmogumi, kai saulė puikiai apšviečia jo juodus nosies plaukus nėra pats maloniausias reikalas. Švelniai tariant, tai moteris verčia norėti mažiau, o ne daugiau tavęs. Tad geriau nusiskusk juos – maždaug kartą per savaitę.

4. Šypsokis ir klausykis atidžiai.

Jeigu eini į pasimatymą, geriausia, ką gali padaryti, tai būti nuoširdžiai malonus ir domėtis pokalbiu. Netikrink savo žinučių ir nesistenk padaryti jai įspūdžio, nes tai greičiausiai tik atstums.

REKLAMA
REKLAMA

5. Išsivalyk savo butą

Mes jau girdime kaip vyrai sako, jog moterys neturėtų būti tokios paviršutiniškos ir spręsti apie vyrus pagal jų švarą. Tiesa yra ta, kad nešvarus butas yra tikrai bjauru.

Perpildyta šiukšliadėžė, indai kriauklėje ir nešvarios kojinės ant grindų sukelia blogus kvapus. Higienos parodymas įrodo, kad tu esi suaugęs ir tai tave išsyk padaro karštesniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų