REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Pokyčių konkursas (nuotr. Vido Černiausko)

„Šis projektas mane subrandino. Jūsų dėka šiandien jaučiuosi graži ir seksuali moteris, o ne laike užstrigusi paauglė. Jau beveik dešimtmetį ypač vertinau savo išretėjusių plaukų ilgį, jį puoselėjau, tarsi tai būtų didžiausias mano turtas“ – fotosesijos metu atviravo Lina. Ji yra penktoji NIVEA „Hairmilk“ remiamo konkurso „Atnaujink įvaizdį su tv3.lt stiliste” nugalėtoja, pokyčių avantiūrai atvykusi iš Telšių.

32

„Šis projektas mane subrandino. Jūsų dėka šiandien jaučiuosi graži ir seksuali moteris, o ne laike užstrigusi paauglė. Jau beveik dešimtmetį ypač vertinau savo išretėjusių plaukų ilgį, jį puoselėjau, tarsi tai būtų didžiausias mano turtas“ – fotosesijos metu atviravo Lina. Ji yra penktoji NIVEA „Hairmilk“ remiamo konkurso „Atnaujink įvaizdį su tv3.lt stiliste” nugalėtoja, pokyčių avantiūrai atvykusi iš Telšių.

REKLAMA

Lina (36) ne kartą yra bandžiusi keisti savo stilių, tačiau nė vienas eksperimentas, anot jos, iki šiol nepasiteisino. Virėjos-konditerės profesiją turinti moteris savo banguotus plaukus nuolat tiesina tiesintuvu. Ji buvo nudažiusi juos raudonai, po to nutamsinusi, vėliau juos net išbalino, kol galiausiai nusprendė sugrįžti prie savo natūralios plaukų spalvos. „Kreipiausi net į plaukų stilistą savo mieste, kad sužinočiau, ką geriausia būtų padaryti su mano plaukais. Tačiau atsakymo ir ten nesuradau“ – teigia Lina ir džiaugėsi, kad yra be galo dėkinga likimui, kuris ją atvedė į šį projektą.

Socialiniame tinkle užtikusi pokyčių konkursą, telšiškė manė esanti tikra, kad privalo išmėginti šią galimybę ir šia savo mintimi šiandien labai didžiuojasi. „Noriu atrodyti stilingai, bet neturiu vaizduotės, kad suprasti kas man tinka, todėl esu nepaprastai laiminga, kad gavau tokią galimybę pabendrauti su įvaizdžio profesionalais” – netveria džiaugsmu į „Salioną“ atvykusi pokyčių konkurso dalyvė Lina ir prasitarė, kad labiausiai jai smalsu, ką naujo grožio specialistai sumanys su jos plaukais.

REKLAMA
REKLAMA

Plaukų ekspertas Paulius Markeliūnas: jei gamta jums dovanoja banguotus plaukus – neslėpkite to

Plaukų ekspertas ir „Saliono“ kūrybos vadovas Paulius Markeliūnas Linos plaukus apibūdina kaip standartiškai lietuviškus. „Tai elementarus lietuviškų plaukų charakteris – ploni, linkę slinkti, nestiprūs plaukai. Tokie plaukai lengvai banguojasi ir yra standartinės pilkos šiaudo spalvos“ – teigia meistras ir pastebi, kad per ilgi Linos plaukai pabrėžia jų silpnumą.

REKLAMA

„Jei gamta jus yra apdovanojusi banguotais plaukais, neslėpkite to, o atvirkščiai – tvarkydama juos pastiprinkite plauko struktūrą. Tai jūsų asmenybės išskirtinumas, be to, bangos vizualiai didina plaukų apimtį. Naudodama formavimo priemones, jas galite formuoti tiek ant drėgnų, tiek ant sausų plaukų“ – dalyvei patarimų negailėjo Paulius.

Siekdamas išlaikyti Linos plaukų spalvos natūralumą, meistras juos pagyvino artimo atspalvio plaukų dažais. Kad plaukams suteikti daugiau apimties, juos iškarpė suformuodamas trijų ilgių sluoksnius. „Toks kirpimas puikiai maskuoja plaukų išslinkimą, suteikia banguotų plaukų kirpimui reikalingą formą bei išryškina faktūrą“ – tikina daugelį metų įvaizdžius Lietuvos garsenybėms kuriantis plaukų ekspertas.

REKLAMA
REKLAMA

Makiažo meistrė Žana Gužauskienė: akių mėlynumą pabrėžia žemės spalvos

Siekdama išlaikyti natūralų lietuvišką Linos grožį, meistrė Žana kūrė itin lengvą, gaivų dieninį makiažą: veidą padengė peršviečiamu CC kremu, o skruostams suteikė lengvo spindinčio rausvumo. „Labiausiai norėjau pabrėžti Linos akių spalvą, tad joms naudojau žemės spalvų šešėlius, nes jie puikiai išryškina akių mėlynumą“ – akcentavo meistrė. Lūpoms ji naudojo „nude“ spalvos lūpų dažus bei neutralų lūpų blizgesį.

Stilistė Viktorija Igliukaitė: įsigykite tik tokį rūbą, kurį vertintumėte 10-čia balų

„Kaip ir dauguma moterų, labai norėčiau atrodyti madingai, tačiau aš tiesiog neįsivaizduoju kaip. Vaikytis madų man neleidžia nei finansai, nei laiko stoka“ – sako tris berniukus auginanti konkurso dalyvė Lina. „Dažniausiai dėviu tai, kas patogu, nes nuolatinis rūpinimasis buitimi verčia rinktis universalią aprangą“ – atvirauja NIVEA „Hairmilk“ remiamo konkurso „Atnaujink įvaizdį su tv3.lt stiliste” dalyvė Lina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Reserved“ drabužių parduotuvėje Lina turėjo tikrą naujo stiliaus paieškų eksperimentą. Ji išbandė eilę jai neįprastų derinių variantų. Pasak stilistės Viktorijos Igliukaitės, sužinoti, koks modelis, stilius ar drabužio kirpimas iš tiesų tinka geriausia, būtina eksperimentuoti, daug matuotis, ieškoti, pajausti. „Rūbų ieškojimas, be abejo, nepaprastai išvargina, tačiau savęs pamatymas įvairiose jų formose leidžia realiai įvertinti esamą situaciją, atrasti daugiau spalvų, medžiagų savybių, kirpimų ir t.t. Tokia patirtis niekur neišgaruoja ir ateityje padeda kryptingiau apsipirkinėti. O sau mielo rūbo įsigijimas veikia teigiamai, tai tarsi terapija“ – tikina stilistė ir pataria pirkti atsakingai - rinktis tik tuos drabužius, kurių modelį ir kokybę vertintų tik 10-čia balų. 

REKLAMA

„Esu labai nustebinta visais aprangos deriniais, kuriuos parinko Viktorija. Pro tokius drabužius aš elementariai būčiau praėjusi. Iki šiol rinkausi tik vienodai prigludusius, net aptemptus drabužius, tačiau dabar supratau, kad savo nuostatomis esu tiesiog užkirtusi kelią naujoms galimybėms“ – nuostabos neslėpė telšiškė. Paklausta, kurį komplektą norėtų išsirinkti, moteris nedvejodama įvardijo laisvo modelio palaidinę ir iki šiol tabu jos garderobe buvusias patrumpinto kirpimo kelnes. 

 

PC „GO9“ esančioje „WAWA“ batų parduotuvėje Linai stilistė Viktorija pasiūlė elegantiškus klasikinius aukštakulnius. Jie, pasak jos, išryškina Linos kojų dailumą, suteikia romantiškai klasikiniam deriniui seksualumo. „Bent menkiausia seksuali detalė privalo būti moters įvaizdyje. Tai yra moters galia“ – akcentuoja Viktorija.

REKLAMA

"Namiškiams iš pradžių buvo šokas, kad aš leidau kirpti plaukus, nes visi žinojo kaip juos saugau ir kokie jie man yra svarbūs, bet nepaisant to, visi nepaprastai džiaugėsi mano pokyčiu, matė kokia esu laiminga, kiek pozityvumo parsivežiau namo. O draugės sakė, kad dabar atrodau daug seksualiau“ – juokiasi Lina. Ji teigia esanti tikra, jog keistis yra būtina. „Juk nieko nėra amžino“ – įsitikinusi moteris ir priduria, kad jei laiminga mama – laiminga ir visa šeima!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų