REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
P. Žutautas  (nuotr. facebook.com)

Antradienį prieš pietus prie šiaurinio molo rinkosi be žinios dingusio 20-mečio Pauliaus Žutauto giminaičiai, draugai ir į prašymą padėti ieškant vaikino atsiliepę klaipėdiečiai.

3

Antradienį prieš pietus prie šiaurinio molo rinkosi be žinios dingusio 20-mečio Pauliaus Žutauto giminaičiai, draugai ir į prašymą padėti ieškant vaikino atsiliepę klaipėdiečiai.

REKLAMA

Kaip rašoma portale klaipeda.diena.lt, antradienį apie 11 val. Melnragėje, automobilių aikštelėje prie šiaurinio molo, rinkosi jauni žmonės. Tai buvo P.Žutauto brolis, pusbrolis, bendri draugai ir visiškai dingusiojo nepažinojusieji.

"Gyvo jo rasti jau nebesitikime. Penktadienį Melnragėje, ant jūros kranto, radome bangų išplautą vieną Pauliaus batą, apraizgytą jūros žolių. Ant molo buvo palikta jo striukė. Veikiausiai jis pats ją ten paliko. Kol kas daugiau jokių žinių. Pareigūnai mums jokių žinių neteikia, nes tai yra ikiteisminio tyrimo duomenys. Mes patys jiems kaskart pranešame, ką nuveikėme, – pasakojo dingusiojo pusbrolis Julius. – Norime kuo greičiau rasti kūną, kad būtų galima su Pauliumi atsisveikinti. Labai sunku išgyventi šį laiką, niekam nelinkėčiau."

Psichologo pagalbos nepakako

Dingusiojo pusbrolis portalui klaipeda.diena.lt teigė, kad dabar nėra kitos išeities, kaip ieškoti P.Žutauto vaikštinėjant pajūriu ir tikintis, kad bangos išplaus kūną.

REKLAMA
REKLAMA

Jauni žmonės ketino nueiti visą pakrantę iki pat Latvijos sienos, pailsėti ir dar kartą pakartoti tą patį kelią.

"Jam pernelyg daug visko susidėjo, jis patyrė labai didelį sukrėtimą ir nesugebėjo su juo susitvarkyti. Psichologė, pas kurią lankėsi, nesugebėjo jo nuraminti. Matyt, reikėjo ko kito, – prasitarė dingusiojo giminaitis. – Kiekvieną dieną susirenkame ir būname visi kartu, laukiame žinių, tariamės, ką galime patys padaryti. Tai labai sunkus laikas. Jei pavyktų rasti kūną, galbūt atsisveikinus palengvėtų."

REKLAMA

Parašė atsisveikinimo žinutę

Kaip praneša Pauliaus draugė, vaikinas dingo penktadienį vakare.

„Parašęs atsisveikinimo žinutę tiesiog dingo. Jis išjungė telefoną ir dabar su juo negalime susisiekti. Jokių žinių daugiau nėra, tik paskutinę vietą, kurioje užfiksuotas mobilusis telefonas. Klaipėdoje prie molo ant akmenų radome jo striukę ir tai buvo vienintelis daiktas, kurį radome po jo dingimo.

Bandėme ieškoti patys su artimaisiais draugais ir šeima, bet manome, kad tokia paieška prilygsta adatai šieno kupetoje, nusprendėme kreiptis pagalbos į visuomenę“, - naujienų portalą tv3.lt informavo mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Požymiai: turėtų būti su baltais marškinėliais, džinsais ir juodais sportbačiais. Dešinė jo ranka – gipse.

Apie dingusįjį iš karto buvo pranešta policijai. Pareigūnai taip pat paskelbė dingusiojo paiešką.

Klaipėdos policijos duomenimis, vaikinas iš namų Baltijos prospekte išėjo penktadienį apie 14.30 val. Mama pareigūnams tvirtino, kad vėliau jis atsiuntė atsisveikinimo žinutę ir išjungė telefoną.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų