REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Birželio 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Tikėtinas pokalbis, iš kurio paaiškės, kokia kryptimi turite pasukti gyvenimo vairą, kur ir kuo pasirūpinti. Geros patarėjos bus jautrios moterys. Visiškai įmanoma, kad reikalinga parama ateis lengviau, nei galite įsivaizduoti.

Tauras

Jums nestigs pasitikėjimo savimi, o ir aplinkiniams atrodys, kad protingai mąstote, tinkamai planuojate reikalus. Svarbu, kad dalykinė iniciatyva tuoj pat neišblėstų, juolab kad iš mažo grūdelio gali išaugti didelis medis.

Dvyniai

Šiandien galite pajusti, koks svarbus jums yra populiarumas, kolektyvo nuomonė. Pasijusite stipresni, svarbesni. Šauniai praleisite vakarą, jei sudalyvausite visuomeniniame renginyje, susitiksite su draugų kompanija.

Vėžys

Šiandien galite pajusti tam tikrą izoliaciją, nors galbūt ir norėsis bendrauti, atvirauti. Tai ypač tikėtina, jeigu sunegaluosite ar netaktiškai paliežuvausite. Apskritai geriausia būtų kol kas niekur aktyviai nesikišti, pabūti stebėtojais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Svarbių įvykių kažin ar bus arba jie vyks kažkur jūsų pašonėje. Vidinės nuojautos labai gerai diktuos, ką turite daryti, sakyti, kad būtumėte teisūs ir nepakenktumėte nei sau, nei kitiems.

REKLAMA

Mergelė

Gana rami, harmoninga diena. Galimos naujienos, jei esate suinteresuoti kokiais nors būdais papildyti išsekusį pajamų šaltinį. Galite gauti pasiūlymą, susijusį su verslu, kreditavimu.

Svarstyklės

Tikėtina, kad kažkur važiuosite, rūpinsitės komerciniais, transporto, ryšių reikalais. Galite sulaukti svečio iš giminių arba susitikimo pageidaus iš toli grįžęs draugas. Tai jūsų nenuvils, bus įdomu išgirsti kitokias mintis, įspūdžius.

Skorpionas

Pasistenkite sutvarkyti tuos su namais susijusius reikalus, kurių susikaupė per ilgą laiką. Pasitelkite į pagalbą artimuosius. Gali kilti pagrįstas noras peržiūrėti šeimos biudžetą. Vakarą praleiskite su šeima taip, kad visiems būtų jauku.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Gali būti, kad visos mintys suksis apie asmenį, kuriam puoselėjate aistringus jausmus. Tikriausiai pavyks susiorganizuoti sau ką nors malonaus, atgaivinti sielą, paganyti akis. Tiktų imtis ir meninės kūrybos.

Ožiaragis

Palankus metas kibti į veiklą. Yra tikimybė, kad jūsų kišenė pradės pilnėti. Pajusite poreikį daug ką keisti savyje, darbe ar savo aplinkoje. Galbūt pradėsite sportuoti, atliksite grožio, sveikatos profilaktines procedūras.

Vandenis

Gana emocionali diena. Jei esate kūrybingi ir aktyvūs, sugebėsite rasti išeitį iš bet kokios situacijos, rasti pagalbininkų. Tačiau galima nesunkiai įgyti ir konkurentų. Pasistenkite juos paversti draugais, kol tai įmanoma.

Žuvys

Tikriausiai būsite išradingi, panaudodami brokuotus ar padėvėtus daiktus, detales. Pats metas atsikratyti žalingo įpročio, apsikuopti savo aplinkoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų