REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Grandiozinis realybės šou „2 Barai“ atidarymas Palangoje (Nuotraukos - Karolio Bakūno) (nuotr. tv3.lt)

Skandalingu poelgiu išgarsėjęs Stanislavas grįžta. Nuo šio sekmadienio jis – vienas iš vasaros realybės šou „2 Barai” dalyvių, šį kartą kovojantis dėl žvaigždės kontrakto.

38

Skandalingu poelgiu išgarsėjęs Stanislavas grįžta. Nuo šio sekmadienio jis – vienas iš vasaros realybės šou „2 Barai” dalyvių, šį kartą kovojantis dėl žvaigždės kontrakto.

REKLAMA

Tik startavus „2 Barai“ šou išaiškėjo, kad šiais metais netruks konfliktų ir dramų, tad Stanislavas siūlo jo pasisaugoti. Jis pripažįsta, kad kiti dalyviai jį savo entuziazmu ir energija užgožia, o dažnai – sukelia ir neigiamas emocijas.

„Jie mane ir nervina, ir nenervina. Pagalvoji, kad ir pačiam norėtųsi šiek tiek daugiau pakalbėti, bet kiti tiek šneka, kad tai ir paerzina, tačiau dar stengiuosi nesureikšminti. Kai pagyvensime, gali būti, kad pasakysiu tiesiai šviesiai į akis, kad liautųsi, - sako Stanislavas.

Jis išduoda, kad daugelis jį prisimena dėl agresijos proveržių. Viename projekte konfliktavęs su kitu dalyviu grasino ne tik jį sumušti, bet ir paleido malką.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš esu visiškai neprognozuojama asmenybė, todėl iš manęs galima tikėtis agresijos. To neslepiu, manau, kad tai yra natūralu, - rėžia vaikinas, tačiau netrukus pasitaiso. – Nesu toks agresyvus, kaip kiti įsivaizduoja, bet mėgstu už save pastovėti. Jei tikrai matysiu nepatogią situaciją, ginsiu save“.

REKLAMA

Jis tikina, kad kol kas su dalyviais sutaria gerai, tačiau supranta, kad draugystės ilgai išlaikyti nepavyks.

„Jau dabar matau, kad yra žmonių, kuriems aš nepatinku, ir kurie man nepatiks. Tai yra neišvengiama“, - sako „2 Barai” dalyvis.

Linkęs paatvirauti Stanislavas išduoda, kad visai neseniai išsiskyrė su ilgamete drauge. Su ja dalyvis augina 2,5 metukų dukrytę, o skyrybas lėmė santykiai per atstumą. Tad dabar laisvas projekto dalyvis mielai paieškotų širdies draugės ir tarp „2 Barai“ dalyvių, tačiau liūdi dėl esamos situacijos. Projekte Stanislavas merkia akį kelioms dalyvėms, tačiau mano, kad nieko nepavyks.

REKLAMA
REKLAMA

„Va ir blogiausia, kad simpatiškos merginos yra užimtos, o tų kitų nenorėčiau kibinti, - rėžia Stanislavas. – Jaučiu pagarbą, kad mergina turi antrąją pusę, tai nesiruošiu rodyti jokių veiksmų. O jei man pradės rodyti dėmesį, tai jau tada bus galima kažką galvoti“.

Stanislavas norėtų patikti visoms, bet prioritetus teikia Enrikai. Jį automobilių entuziastė žavi ne tik savo grožiu, bet ir charakteriu.

„Būtų smagu, jei ir Gabija su Lina būtų laisvos. Aš esu vyras, ir man patinka merginų dėmesys“, - sako Stanislavas, patikinęs, kad merginų dėmesiu tikrai nesiskundžia.

„Nemanau, kad esu labai baisus vaikinas. Kartais net ir tenka nepabendrauti, nes rašo neįdomios arba nelabai gražios“, - sako jis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų