REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
„Nokia“ 3310 (nuotr. Vida Press)

„Tele2“ pirmoji pradeda prekybą legendiniu telefonu „Nokia 3310“. Jį operatoriaus klientai jau dabar gali įsigyti internetinėje svetainėje.

9

„Tele2“ pirmoji pradeda prekybą legendiniu telefonu „Nokia 3310“. Jį operatoriaus klientai jau dabar gali įsigyti internetinėje svetainėje.

REKLAMA

Šis telefonas pirmą kartą buvo pristatytas vasario pabaigoje, Barselonoje vykusioje „Mobile World Congress“ parodoje.

„Džiaugiuosi, kad mūsų klientai pirmieji Lietuvoje gali įsigyti jau klasika tapusią „Nokia 3310“. Esame lyderiai, tad nuolat stengiamės užtikrinti, kad būtent mūsų klientai gautų geriausius pasiūlymus ir naujausius telefonų modelius“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Anot jo, šio modelio telefonai patiks ir vyresnio amžiaus žmonėms, ir madingiems miestiečiams, prisimenantiems laikus, kuomet „Nokia“ buvo mobilaus telefono sinonimas. Šie telefonai ypač patiks ir tiems, kam reikalingas telefonas su ypatingai ilgai veikiančia baterija.

Prieš 17 metų pristatytos naujosios „Nokia 3310“ versija sveria 79 g ir po vieno baterijos įkrovimo gali būti naudojama apie 22 valandas. Palyginimui, originaliosios „Nokia 3310“ naudojimo laikas buvo 10 kartų trumpesnis. Tiesa, jei naujasis įrenginys bus naudojimas tik budėjimo rėžimu, 1200 mAh talpos baterijos pakaks visą mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA

Legenda tapęs telefonas turi 240x320 mm dydžio, 2.4 colių spalvotą, lietimui nejautrų ekraną su poliarizuota danga, kuri leidžia geriau matyti informaciją net ir šviečiant saulei.

REKLAMA

Naujam gyvenimui prikeltame telefone yra mikro USB jungtis aparato viršuje ir ausinių lizdas , kaip įprasta – apačioje.

Viena didžiausių naujovių – integruotas 2 MP fotoaparatas su LED blykste ir vieta MicroSD kortelei. Ją galima įdėti šalia SIM kortelės, nuėmus telefono nugarėlę ir išėmus bateriją.

Telefono operacinė sistema – „Series 30+“ – specialiai bendrovės „Mediatek“ sukurta šiam „Nokia“ telefonui. Ji vartotojams leis atsisiųsti šiam telefonui skirtas programėles.

Naujame telefono modelyje vartotojai atras ir klasika tapusį žaidimą „Gyvatėlė“, kurį sukūrė Prancūzijos žaidimų gamintoja „Gameloft“.

REKLAMA
REKLAMA

„Nokia 3310“ naudotojai galės naršyti ir internete, naudodami naršyklę „Opera“.

„Tele2“ klientai telefoną įsigyti galės nuo 55 Eur.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų