REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
152
Pagaliau: susipažinkite su projekto „VasarOK“ dalyviais (nuotr. tv3.lt)

Pirmadienio vakarą projekto „VasarOK“ komisija bei treneriai apsisprendė: jau žinomi penki dalyviai, kurie visą vasarą lies prakaitą sporto salėje, mokysis mitybos paslapčių ir versis per galvą norėdami pasiekti savo užsibrėžtų tikslų.

152

Pirmadienio vakarą projekto „VasarOK“ komisija bei treneriai apsisprendė: jau žinomi penki dalyviai, kurie visą vasarą lies prakaitą sporto salėje, mokysis mitybos paslapčių ir versis per galvą norėdami pasiekti savo užsibrėžtų tikslų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Finalinė dalyvių atranka, kurios metu kandidatai bandė įtikinti komisiją, kad yra pasiryžę keisti savo gyvenimą, įvyko penktadienį sporto klube „Muscle Makers“. Komisija visą savaitgalį laužė galvą, ginčijosi, tačiau jau dabar yra paskelbtas galutinis verdiktas!

REKLAMA

Siūlome susipažinti su projekto dalyviais:

Aidas (48 metai)

Specialybė: veterinarijos gydytojas

Tikslas: Atsikratyti antsvorio, padidinti raumenų masę ir jėgą, susitvarkyti mitybą. Iki šiol sporto klube treniruodavosi tris kartus per savaitę.

Prisistatymas: Nieko nedarau bet kaip! Arba darau labai gerai, arba nedarau visai! Jei kažką darau, tai darau atiduodamas maksimaliai pastangų rezultatui, kartais net persistengiu.

REKLAMA
REKLAMA

Treneris: Erikas

 

Rusana (20 metų)

Tikslas: numesti svorio, pagerinti sveikatos būklę.

Prisistatymas: Esu gana jauna ir užsispyrusi mergina, tačiau visada turėjau kompleksą - antsvorį. Negaliu atsispirti skaniam maistui, be to, ir laiko maitintis tinkamai nėra. Laikui bėgant nusprendžiau, kad save galima mylėti ir tokią. Ir pamilau. Tačiau, kaip ir dauguma, noriu pasikeisti, turėti bent truputį dailesnį kūną, kurio nesigėdyčiau. Mėgstu iššūkius, bet perlipti per save svorio metimą nepajėgiau. Ne dėl to, kad nenorėčiau. Tiesiog negaunu spyrio į minkštąją vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Treneris: Greta

 

Dovilė (32 metai)

Tikslas: Noriu būti pavyzdžiu savo dukrai ir parodyti, kad moteris turi būti pasitempus. Pagrindinis noras: atsikratyti antsvorio ir nereikalingus riebalus paversti raumenimis.

Prisistatymas: Esu reikli sau ir atiduodu maksimumą, kai užsibrėžiu tikslą, tačiau man reikia profesionalų pagalbos. Aplink yra daug žmonių, kurie, manau, su manimi ne tik galės pasidžiaugti pasiektais rezultatais, bet ir patys aktyviai pradės sportuoti. Taip pat planuojame vestuves. O jei tą ypatingą dieną atrodysiu įspūdingai jūsų dėka - būsiu dėkinga visą laiką.

REKLAMA

Treneris: Sergejus

Audronė (26 metai)

Tikslas: Pradėti sveikiau gyventi ir pagerinti fizinę būklę.

Prisistatymas: Esu šypsenų nestokojanti asmenybė, todėl pažadu, kad dalyvaudama šiame projekte gausiu naudos ne tik aš, bet ir jūs smagiai praleisite laiką.

Treneris: Indrė

Edvinas (22 metai)

Tikslas: Pakeisti riebalą raumeniu, atsikratyti priklausomybės česnakiniam padažui, sustiprinti kūną ir žengti dar vieną žingsnį link aštuoneto. Gero dalyko turi būti daug. Bet manęs jau per daug.

Prisistatymas: Diskomfortas? Sėdėti dabar minkšta, bet ne visada patogu. Po to, kai per dieną susiplėšiau dvejas poras kelnių, pradėjau bijoti, kad greitai teatre ne tik sėdėsiu per dvi vietas, bet galėsiu dar ir kriaušę suvaidinti. Disciplina? Suėmęs rankas ir kojas esu numetęs ~30kg, bet 13kg iš jų grižo. Esu tikras, kad dabar kilogramai išeis visiems laikams. Turiu patirties, todėl žinau, ką reiškia laikytis režimo. Atsakomybė? Jaučiu didelę atsakomybę ne tik prieš save, bet ir prieš projekto komandą, trenerius, kolegas, savo rato žmones. Nemėgstu nepatikimų žmonių, todėl ir pats nesu toks.

Treneris: Evelina

 

Projekto komisija ir treneriai:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų