REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Indijoje gimė kūdikis su dviem kūnais

Šokiruojančiuose nuotraukose – su dviem kūnais, keturiomis rankomis ir tiek pat kojų Indijos ligoninėje gimusi mergaitė.

3

Šokiruojančiuose nuotraukose – su dviem kūnais, keturiomis rankomis ir tiek pat kojų Indijos ligoninėje gimusi mergaitė.

REKLAMA

Po greitai pasklidusių naujienų, Bihar mieste esančią ligoninę apsupo būriai žmonių, norinčių pažvelgti į šį neįprastą kūdikį. Mergaitės mama Savita Devi sakė, jog netekus kūdikio ją ištiko šokas, bet pridūrė: „Manau, kad tai, kas įvyko, nutiko ne be priežasties. Jei dukrelė būtų gyvenusi, jos kasdienybė primintų mirtį.“

Deja, bet gydytojams nepavyko išsaugoti mergaitės gyvybės ir ji, po gimimo praėjus kelioms akimirkoms, mirė.

Ūkininkas vyras Sureshas Saw teigė: „Nėštumo metu labai rūpinomės kūdikiu ir mama. Tikėjomės į pasaulį atvesti sveiką ir tvirtą kūdikį, tačiau likimas buvo kitoks ir šį kartą jis mūsų nepagailėjo. Mus apdovanojo deformuoto kūno vaikeliu ir nežinojome ar turėtume džiaugtis, ar gailėti naujagimio.“

REKLAMA
REKLAMA

Vyras tiki, kad būtent taip jį ir jo žmoną nubaudė pats Aukščiausiasis.

„Dėl kažkokios praeitame gyvenime atliktos nuodėmės Dievas mus tikriausiai nubaudė“, - sakė jis.

REKLAMA

Staiga pablogėjus mažylės būklei, ji buvo skubiai nugabenta į intensyvios priežiūros skyrių.

Gimdyme dalyvavęs gydytojas Mukeshas Kumara teigė, jog dėl nevisiško išsivystymo, kūdikio išgelbėti nepavyko.

„Toks atvejis vadinamas įgimta deformacija. Dėl kažkokių priežasčių, įsčiose vaisius pradeda augti netinkamai. Šiuo itin retu atveju, susijungęs dvynys ne visiškai susiformavo. Vietoje to, kad augtų atskirai, kito neišsivysčiusio kūdikio galūnės, dėl polimelijos, buvo absorbuotos sveiko vaikelio. Tai nutinka tuomet, kai embriono vystymosi metu netinkamai formuojasi ląstelės“, - sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų