REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Vaida (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

 28-erių Vaida – viena spalvingiausių jau netrukus startuojančio realybės šou „2 Barai” dalyvių. Šį sekmadienį 19.30 val. TV3 televizijos žiūrovai turės galimybę susipažinti su visais dvylika išskirtinių ir charizmatiškų dalyvių, kurie šią vasarą šiltajame pajūryje dirbs ir kovos dėl žvaigždės titulo.

27

 28-erių Vaida – viena spalvingiausių jau netrukus startuojančio realybės šou „2 Barai” dalyvių. Šį sekmadienį 19.30 val. TV3 televizijos žiūrovai turės galimybę susipažinti su visais dvylika išskirtinių ir charizmatiškų dalyvių, kurie šią vasarą šiltajame pajūryje dirbs ir kovos dėl žvaigždės titulo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Išgarsėti siekia ir šešerių metų sūnų viena auginanti Vaida. Tik tv3.lt ji sutiko papasakoti apie savo buvusį vyrą, žmonių komentarus ir net krūtinės natūralumą.

REKLAMA

- Kaip sureagavai sužinojus, kad tapsi „2 Barų“ dalyve?

- Apsidžiaugiau, bet buvo ir jaudulio. Labiausiai bijojau palikti sūnų, artimųjų nepritarimo. Tėtis sureagavo labai prastai, sakė, kad darau kvailystę ir jau pakankamai esu prisidalyvavusi. Liepė surimtėti. Taip pat jaudinuosi, kad būsiu vyriausia iš visų dalyvių.

- Kodėl išvis nusprendei dalyvauti?

- Man atsibodo monotonija: darželis, sportas, darbas. Ir visą savaitę taip. Ir anksčiau mėgdavau dalyvauti konkursuose, bet kai gimė vaikas, viską nutraukiau ir buvau šeimos žmogus. O po skyrybų vėl panorau save išbandyti.

REKLAMA
REKLAMA

- O kodėl išsiskyrei su vyru?

- Mūsų charakteriai nesutapo. Jis ramesnis, namų žmogus, o aš mėgstu draugų kompanijas. Labai pykomės, todėl skirtis nebijojau. Kelis mėnesius pragyvenome atskiruose kambariuose, o vėliau radau butą ir išsikrausčiau.

Kol būsiu projekte jis su uošviais ir mano tėvais prižiūrės vaiką. Bet ir jis labai nepritarė mano sprendimui dalyvauti, stabdė ir anksčiau.

- Ar esi stipri asmenybė?

- Mano išvaizda labai apgaulinga ir tie, kurie manęs nepažįsta, galvoja, kad esu pasikėlusi, arogantiška. Bet pabendravę pamato, kad apsiverkti galiu per sekundę. Esu tikrai jautrus žmogus, o dar mama...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Tad ar nebijai, kad palūši projekte?

- Nežinau. Stengiuosi su visais dalyviais bendrauti draugiškai, nežadu kiršinti žmonių, kelti intrigų.

- Bet ar esi pasitikinti savimi?

- Pasitikiu, bet pastačius 19-metę šalia manęs, matau kitus prioritetus. Tai liečia ir gyvenimišką patirtį, ir išvaizdą. Aišku, kaip mama jaučiuosi gerai.

- Nesiruoši auklėti kitų dalyvių? Nemokysi jų tvarkos?

- Tikiuosi, kad visi draugiškai imsis buities reikalų ir man nereikės sakyti: „Eik tvarkyti, eik valyti“. Jeigu ką – nueisiu ir pati viską padarysiu. Po skyrybų pripratau viską viena daryti, bet, žinoma, nesinorėtų, kad ant galvos užliptų. Tik aš nesiruošiu tylėti, tikrai pasakysiu, kas nepatiks, nebūsiu namų tarnaitė.

REKLAMA

- Kokie vyrai tave labiausiai traukia?

- Man svarbiausia, kad žmogus būtų supratingas, pasitikėtų manimi, manęs neslopintų kaip asmenybės.

- Ar daug dėmesio skiri savo išvaizdai?

- Tiesą sakant, ne. Tiesiog prieš kelis metus įsimylėjau sportą ir sveiką mitybą, bet plaukai natūralūs, šiek tiek blakstienas pasidažau. Bet šiaip aš nemėgstu dažytis daug.

Labiausiai mėgstu savo stilių. Nieko nekopijuoju, bet jei pamatysiu merginą su tokiais pačiais džinsais, aš jiems kažką padarysiu, kad nebūtų tokie patys.

Man patinka ryškus įvaizdis ir labai tinka. Mano tamsus gymis, todėl puikiai išryškina. Nemėgstu būti pilka mase.

- Ar manai, kad žmonėms patiksi?

- Visiems tikrai ne, nes jau po atrankų pasirodė negražių komentarų. Labiausiai visiems kliūna mano „juodi, flomasteriniai“ antakiai, bet čia permanentinis makiažas. Taip pat komentuoja apie mano krūtinės netikrumą, bet galiu patikinti, kad taip nėra – esu visiškai natūrali.

Žmonių kritikos nebijau. Tegu visi šneka, ką tik nori. Aš turiu savo draugų ratą, savo mergaites, artimuosius, žmones, kurie mane palaiko ir man to užtenka. Nemanau, kad visiems patiksiu, bet ir tikrai nesistengsiu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų