REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Kim Kardashian su augintiniais (nuotr. soc. tinklų)

Kardashian šeimoje atsirado du nauji nariai. Savaitgalį Kim Kardashian (36 m.) savo dukrai North West ketvirtojo gimtadienio proga padovanojo mielą Pomeranijos špicų veislės šunį, o Kourtney (38 m.) savo dukrai Penelope įteikė Honey vardu pavadintą šunelio seserį.

32

Kardashian šeimoje atsirado du nauji nariai. Savaitgalį Kim Kardashian (36 m.) savo dukrai North West ketvirtojo gimtadienio proga padovanojo mielą Pomeranijos špicų veislės šunį, o Kourtney (38 m.) savo dukrai Penelope įteikė Honey vardu pavadintą šunelio seserį.

REKLAMA

Kadangi realybės šou, kuriame vaizduojamas šios garsios šeimos gyvenimas, gerbėjų ratas yra gan platus, žiūrovai žino, kad du nauji šuneliai, kuriais rūpinsis pusseserės, ne pirmieji šiuose namuose apsigyvenę augintiniai.

Praeitą vasarą Kim skyrė laiko papasakoti, kas nutiko realybės šou fone dažnai matomiems šeimos naminiams gyvūnams. Nors kai kurie jų yra labai mylimi, kiti negyveno ilgai ir laimingai.

Savo internetinėje svetainėje KimKardashian.com rugpjūčio mėnesį pasirodžiusiame įraše ji teigė: „Nesu didžiausia gyvūnų mylėtoja. Prisimenu visus mūsų šeimos augintinius, nors jų turėjome ir labai daug.“

REKLAMA
REKLAMA

Kai kurie paminėti gyvūnai buvo mylimi ir dažnai prisimenami, o kiti vis dar gyvena su šeima, pavyzdžiui, Kylie Jenner augina porą italų kurtų, vadinamų Bambi ir Norman. Šie netgi turi paskyras „Instagram“ tinkle.

REKLAMA

Nors gyvūnų mylėtojai sunerimo, kad šie šunys yra per daug sulysę, ekspertai paneigė visus gandus patikindami, kad tokios veislės šunys taip ir turi atrodyti, o jų sveikatai jokio pavojaus nėra.

Aišku, kad ne kiekvienas Kardashian šeimos augintis sugeba ilgai gyventi. Kim prabilo apie kiek kitokius ir ne tokius laimingus gyvūnų likimus, kurie mirė užpulti kojoto, buvo palikti kraustantis į naujus namus, juos priglaudė draugai ar buvo atiduoti į prieglaudą.

Vienoje nuotraukoje matome jauną Kim Kardashian, gulinčią ant žolės ir žaidžiančią su daugelio gerbėjų pamėgta Bella, kuri ne karta pasirodė ankstyvose realybės šou serijose.

REKLAMA
REKLAMA

„Bella buvo Maltos bišonė ir vėliau apsigyveno pas pastorių Bradą“, - rašė ji.

Tačiau Kim tikrai ne vienintelė įsigytus augintinius atidavusi kitiems asmenims.

„Bernardas buvo pirmasis Khloe ir Lamaro šuo“, - pasakojo ji apie šį mielą keturkojį.

Porai pasukus skirtingais keliais, Kim paaiškino, jog milijonierė Khloe negalėjo kartu su savimi, kol laikinai gyveno brolio Robo bute, pasiimti šuns.

„Visame name griežtai buvo draudžiama laikyti gyvūnus, tad Khloe draugė ir bokserių mylėtoja su mielu noru jį priėmė pas save“, - pridūrė ji.

Nors gerbėjams neaišku, kodėl Khloe paprasčiausiai negalėjo laikinai surasti jam prieglaudos, Kim užtikrina, kad šiuo metu Bernardas savo naujuose namuose yra labai laimingas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kita sesuo Kourtney taip pat kitiems atidavė savo augintinius. Kim primena visų numylėtą Kourtney sūnaus Masono katiną Charli, gautą Kalėdų proga.

„Gimus Reign, Kourtney jį atidavė į prieglaudą“, - apie prabangios Bengališkos katės likimą pasakojo Kim.

Vėliau jų šeimoje apsigyveno Australų aviganis Jacksonas, kurį Khloe 2012-iais netikėtai padovanojo seserys Kendall ir Kylie.

„Ji buvo be galo laiminga“, - sakė ji.

Jacksonas realybės šou rodėsi retai, o apie jo likimą yra nutylima. Moteris taip pat nepaaiškina, kas nutiko Kendall šuniui Blu, tačiau to priežastis galima tik nuspėti.

„Vokiečių dogas Blu tuštinosi visur, kur tik galėjo. LOL!“, - būtuoju laiku rašė Kim.

Nuo brolio Robo gautas Blu buvo gan keistas pasirinkimas paauglei, gyvenančiai prabangiame bute. Šie šunys sveria iki 90 kg, o jų ūgis siekia 86 cm.

REKLAMA

Su buvusiu vaikinu Reggie Bushu kartu augintas šuo Rocky ekrane nematytas jau kelis metus, tačiau, porai išsiskyrus, jo globa priklausė Kim.

Taip pat šeimoje vienu metu augo net 2 labradorai Harley ir Gabbana. Juos 5 seserims nupirko tėvai Kris ir Bruce Jenner. Prie jų prieš 5 metus per Kalėdas prisijungė dar tiek pat šokoladinės spalvos labradorų – Louis ir Vuitton.

Gabbana, kuriam 11 metų, Kim teigimu vis dar gyvas, tačiau apie kitus tris šunis nieko neminima.

Nepaisant didelių sveikatos problemų ir seno amžiaus, Gabbana yra be galo mylimas ir šiuo metu gyvena su Khloe, kuri augintinį priglaudė po mamos Kris ir patėvio Bruce skyrybų.

Visiems šiems gyvūnams ganėtinai pasisekė, palyginus su kitais Kardashian augintiniais.

Vienoje nuotraukoje Kim glaudžiasi prie nedidelio čihuahua patinėlio.

„Dolce buvo mieliausias mūsų augintinis. Ši nuotrauka daryta 2009-iais. Vėliau šunį nužudė į rajoną atsibastęs laukinis kojotas“, - rašė ji.

REKLAMA

Dar vienas įsimintinas moters augintinis – pūkuotas kačiukas, vos tik prasidėjus poros draugystei padovanotas įsimylėjusio Kanye Westo. Jam duotas vardas Mercy ir jis dažnai pasirodydavo moters socialiniuose tinkluose, bet kartą šis mielas katinėlis dingo iš akiračio. Kim paaiškino, kad jai išsivystė alergija ir Mercy priglaudė Khloe asistentė Sydney. Deja, bet kačiukas ilgai negyveno ir po kelių mėnesių mirė nuo, kaip teigia naujienų portalas „E!“, į vėžį panašaus viruso, siejamo su veisle.

Kartu su katėmis ir šunimis šeimos namuose gyveno šiek tiek neįprastų gyvūnų, pavyzdžiui Kourtney ir Kylie padovanoti du triušiukai, kurių likimas nežinomas, bei povas vardu Peteris Panas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Paukštis vis dar gyvena senuose namuose, tačiau jį prižiūri nauji šeimininkai“, - rašė Kim.

Iš visų Kardashian šeimos narių, daugiausia gyvūnų turi Kylie. Kartu su žymiaisiais italų kurtais ir triušiu Bruce, Kim išvardijo dar keletą paauglės augintų gyvūnų, tarp kurių ir čihuahua Peno, ilgaplaukis taksas Ernie bei nedidelis šunelis Penny.

Turėjus tiek daug gyvūnų, Kim stebėtinai teigia: „Juokingiausia, kad pati nesu didžiausia gyvūnų mylėtoja. Žinoma, kad myliu kačiukus, bet nesiruošiu kaskart pamačius gyvūną jo pirkti.“

Tačiau Kim dukra North jau kurį laiką prašė mamos nupirkti jai šuniuką.

„Kol kas ji tebūna laiminga ir džiaugiasi žuvelių akvariumu“, - užbaigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų