REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Pažintys suaugusiems (nuotr. Fotolia.com)

Lois (25 m.) šokiravo tai, ką aptiko bendro naudojimo šeimos kompiuteryje. Merginos tėtis buvo vienos pažinčių svetainės, kurioje vyrai ieško jaunų merginų, narys, o išsiaiškinus, jog jis bendrauja su Lois amžiaus panele, mergina liko apstulbusi.

13

Lois (25 m.) šokiravo tai, ką aptiko bendro naudojimo šeimos kompiuteryje. Merginos tėtis buvo vienos pažinčių svetainės, kurioje vyrai ieško jaunų merginų, narys, o išsiaiškinus, jog jis bendrauja su Lois amžiaus panele, mergina liko apstulbusi.

REKLAMA

Kiekvienas nori, jog jų tėvai būtų laimingi, ypač tada, kai šeimoje įvyksta skyrybos. Tačiau ar suprastumėte tėvus, jei sužinotumėte, kad jie internete siūlo dovanas jaunoms merginoms, už tai prašydami su jais nueiti į pasimatymą?

Būtent taip nutiko Lois, kuri bendro naudojimo kompiuteryje aptiko neuždarytą internetinę svetainę. Jos smalsumas nugalėjo, tačiau tokio savo sprendimo mergina gailisi. Paaiškėjo, jog tėtis lankosi internetiniame puslapyje, lepinančiame merginas dovanomis, o už tai jos atsilygina su jais nueidamos į pasimatymą.

Prieš pradedant istoriją, verta daugiau papasakoti apie pačią šeimą. Merginos tėvai išsiskyrė, kai jai buvo 21-eri, t.y. prieš 3-ejus metus. Lois tėtis 2014-aisiais, norėdamas pradėti naują gyvenimą, atsikraustė į Angliją, o mergina su mama vis dar gyveno Ispanijoje, tačiau atsiradus nesutarimams, ji nusprendė sekti tėčio pėdomis ir įstoti į universitetą būtent ten, kur gyvena 47-erių metų inžinieriaus specialybę turintis Lois tėtis. Jis – aukštas, tamsių plaukų ir rudų akių, yra geras, švelnus, šiltos širdies, linksmas ir energingas, bet taip pat truputį savanaudiškas.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis retai kada atsiprašo ir pripažįsta klydęs“, - pridūrė dukra.

Pasimatymas už naują kompiuterį

Lois ir tėtis dalinasi vieną kompiuterį. Kartą mergina norėjo perskaityti straipsnį, kurį kitą dieną aptarinės universitete. Įsijungus kompiuterį ekrane buvo palikta svetainė keistu pavadinimu – „Sugardates“.

REKLAMA

„Galvojau, kad tai kažkaip susiję su pasimatymais, tačiau nesitikėjau likti tokia šokiruota. Žinau, kad taip elgtis nedera, bet smalsumo vedina nusprendžiau joje apsilankyti“, - teigė Lois. „Pamačiau daug žinučių, kurias tėčiui atsiuntė įvairaus amžiaus moterys. Pasirodo, jis prašė jų nueiti kartu į pasimatymą. Jis joms siūlė savaitgalį praleisti kurorte, romantišką vakarienę ar vyno degustacijas.“

Labiausiai merginai nepatiko tai, kad tėtis pasirodė nerimtai nusiteikęs. Jis mažai jomis domėjosi, klausinėjo apie jų gyvenimus, bet rimtesnio žingsnio nežengė. Visos jo pašnekovės buvo labai jaunos ir nevyresnės nei 32-eji.

REKLAMA
REKLAMA

„Jų žinučių turinys siūlė tėčiui smagiai ir ramiai praleisti laiką ir pasimatymus, jei tik jis sutiks jas šiek tiek palepinti“, - sakė Lois. „Daugiausia šoko sukėlė žinutė, kurią atsiuntė mano kurso draugė. Tuo pat metu pasiutau ir susinervinau. Jie aptarinėjo praeitą pasimatymą, kurio metu vakarieniavo prabangiame restorane, bei pripažino, jog puikiai praleido vakarą.“

Kaip paaiškėjo, Lois tėtis paprašė draugės nueiti į dar vieną pasimatymą, tačiau ji teigė esanti užsiėmusi ir pasakojo, kad reikia naujo kompiuterio. Vyriškis pasiūlė išspręsti šią bėdą, jei tik ji sutiks nueiti į pasimatymą. Lois draugė, merginos nelaimei, pasakė „taip“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mes nesame labai artimos, tačiau ji turėtų žinoti, kad susitikinėja su mano tėčiu. Kaip jis gali žiūrėti į mano amžiaus merginas? Šlykštu. Jam juk 47 metai“, - sakė mergina. „Nors skyrybas jis išgyveno labai sunkiai, niekada netikėjau, kad jis pradės susitikinėti tokiu būdu. Galų gale, palikau kompiuterį taip, kaip radau. Neišdrįsau su juo apie tai pasikalbėti.“

Lois skaudu, kad tėtis nuslėpė tai, jog pradeda susitikinėti su moterimis, bet dar baisiau mergina jaučiasi sužinojusi apie tokias pažintis.

„Suprantu, kad tai ne mano gyvenimas ir neturiu teisės kištis, bet tuo pat metu jaučiu, kad ilgiau to savyje negaliu laikyti. Norėčiau su juo apie tai pasikalbėti, bet nežinau nuo ko pradėti“, - sakė Lois.

REKLAMA

Mergina nori, kad tėtis su ja būtų atviras ir nieko neslėptų. Jei apie šiuos pasimatymus su jaunesnėmis moterimis ji būtų sužinojusi anksčiau, tikriausiai savo tėčio taip neteistų.

„Norėčiau išgirsti jo istoriją, bet nežinau, kaip šį pokalbį pradėti. Be to, jo reakcija į tai, jog pažeidžiau jo privatumą ir perskaičiau žinutes, gali būti visai ne tokia, kokios tikiuosi“, - teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų