REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas.

REKLAMA

Gali būti, kad nebus kitos išeities, tik užsiimti namų, šeimos reikalais. Kita vertus, daryti tai reikės dvigubai apdairiau nei iki šiol, mat savaitės pradžioje koją pakišti gali santykiai su kai kuriais žmonėmis, o pabaigoje – su darbu susijusios aplinkybės. Tačiau sėkmė lydės siekiant finansinės naudos.

 Jautis.

Tikriausiai ne tik norėsis, bet ir reikės daug judėti ir daug bendrauti su įvairiais žmonėmis. Šį kartą patartina visų rašytų ir nerašytų taisyklių paisyti tiesiogiai – nes nesklandumų tikimybė nemaža. Tačiau asmeninis žavesys dėl to nė kiek nesumažės.

 Dvyniai.

Rūpės piniginiai reikalai. Būsite linkę šioje srityje veikti greitai ir ryžtingai, tačiau kol kas teks būti apdairiems ir atsargiems – dėl įvairių priežasčių šią savaitę sėkmė nėra garantuota. Kita vertus, savaitgalį pavyks puikiai pasilinksminti ir visus vargus pamiršti.

REKLAMA
REKLAMA

 Vėžys.

Būsite labai energingi ir veiklūs, puikios sportinės formos. Tačiau siekiant savo tikslo ar tikslų teks būti apdairiems – jūsų pasirinkta veiklos kryptis ir būdai gali kirstis su kai kurių šeimos narių požiūriu arba aplinkybėmis namie. Dėl to emocijų gali būti daug, o rezultatas – menkai džiuginantis.

REKLAMA

 Liūtas.

Vasaros ramybė gali apimti ir pasiglemžti: galima sakyti, visose srityse nieko ypatinga nematyti. Na, nebent darbe pavyks kai kuriuos svarbesnius darbus užbaigti ir pamiršti, arba savaitės viduryje dėmesį patrauks kai kurie piniginiai reikalai. Galbūt netgi pavyks gauti naudos!

 Mergelė.

Tiems, kurie mano, jog vasara – naujovių metas, šią savaitę teks būti apdairiems: ne visus planus įgyvendinti bus lengva, ne visi bendražygiai galės padėti, dėl to reikalai pirmyn judės ne visuomet sklandžiai. Geroji žinia – tai tik kol kas. Palanki ši savaitė kelionėms ir keliautojams.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės.

Darbe, profesijos srityje darbo apimtis ir intensyvumas gali išaugti. Faktas, kad suktis reikės greičiau ir smarkiau, gali kaip reikiant erzinti, dėl to ir sėkmė siekiant tikslo bus ne visuomet garantuota. Verta apsvarstyti galimų kelionių planus – netrukus prasidės joms labai palankus metas.

Skorpionas.

Darbe kiek sparčiau suktis reikės savaitės pradžioje, vėliau reikalai aprims. Savaitės vidurys atneš svarbių susitikimų su bendraminčiais ir gražių minčių apie bendrus darbus netolimoje ateityje. Keliautojai dabar turėtų būti apdairesni nei įprasta – sėkmė kurį laiką gali žvelgti kitur.

 Šaulys.

Greičiausiai dienos ne bėgs ir ne eis, o tiesiog slinks ramiai ir beveik nuobodžiai, mat bene visose svarbiausiose srityse tvyros vasaros ramybė ir įprasta rutina. Beliks tiktai smulkmenos: savaitės pradžioje pasvajoti apie keliones, jos viduryje – pasikuisti darbe, pabaigoje – pabūti su draugais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 Ožiaragis.

Gali būti, jog teks turėti reikalų su ganėtinai ryžtingais ir veikliais asmenimis, kurie pripažįsta tik vieną nuomonę – savo. Beje, tuos asmenis ne visuomet lydės sėkmė – su pasekmėmis jums. Dalykinėje srityje apinkybės gali klostytis irgi panašiai. Bet savaitės vidurys atneš ir sėkmės akimirkų.

 Vandenis.

Nedideli, bet ganėtinai svarbūs darbai, įsipareigojimai, visokie rūpesčiai gali užpilti nenutrūkstamu srautu ir jums teks pasiraitojus rankoves imtis visko iš eilės. Beje, tas srautas kai kada gana staigiai keis kryptį ir jums teks prie to prisitaikyti. Panaši „sėkmė“ lydės ir tuos, kurie rūpinasi sveikatos reikalais.

REKLAMA

 Žuvys.

Atrodytų – štai jis, svajonių metas! Būsite kūrybiški, o progų nuveikti ką mielo, smagaus, bus išties daug. Bėda tik, kad tos progos gali būti labai jau nepastovios, dėl to pasikliauti vien sėkme tikrai nevertėtų. Kita vertus, viską aptarti su draugais ir draugėmis sektųsi tikrai puikiai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų