REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Andrius Štraupa, Kuršėnai

Savaitgalis jau čia - metas pasižiūrėti, kas gi laukia mūsų: pilni batai vandens, ar švelnus vėjelis

34

Savaitgalis jau čia - metas pasižiūrėti, kas gi laukia mūsų: pilni batai vandens, ar švelnus vėjelis

REKLAMA

Šeštadienį bus lietaus

Šeštadienio naktį bus debesuota, vietomis truputį palis. Naktį atvės iki +9 - +11 laipsnių, Kuršių nerijoje bus apie 15 laipsnių.

Dieną daugelyje rajonų protarpiais lis, kai kur su perkūnija. Dieną šils iki +17 - +19 laipsnių, pajūryje iki +16 laipsnių. 

Sekmadienį lietus trauksis

Sekmadienio naktį vyraus debesuoti orai, bet palis nebent šiaurinėje Lietuvos dalyje ir, greičiausiai, menkai. Naktį vyraus +12 laipsnių temperatūra, pajūryje iki +14 laipsnių. Dieną bus debesuota su pragiedruliais, Vilniuje bei Kaune gali trumpai palyti. Šils iki +19 - +20 laipsnių, pajūryje +17 laipsnių.

Kitą savaitę ateina karščiai

Ateinančią savaitę orai gerės. Palyti gali tik savaitės pradžioje, o trečiadienį sulauksime ir 26 – 27 laipsnių šilumos, kurią lydės saulė ir giedros dienos.

REKLAMA
REKLAMA

Vandens telkinių temperatūra

Vandens telkiniai šyla vis greičiau. Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenis, šiomis dienomis įvairiuose vandens telkiniuose yra apie 15–20 laipsnių šiluma. Baltijos jūroje prie Nidos ir Klaipėdos yra apie +17 laipsnių. Ežerų temperatūra yra tokia: Tauragno ežere +15 laipsnių, Totoriškių ežere (Trakuose) yra 20 laipsnių šiluma, Kauno mariose (Darsūniškyje) yra +20 laipsnių, Neryje (Vilniuje) +18 laipsnių, Nemune (Druskininkuose) +19 laipsnių, Šventojoje (Anykščiuose) +18 laipsnių, Kuršių mariose +18 laipsnių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų