REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Sąraše nemažai pavardžių“, – apie kandidatus į Klaipėdos „Neptūno“ vyriausiojo trenerio poziciją tv3.lt sakė direktorius Algimantas Ercius.

„Sąraše nemažai pavardžių“, – apie kandidatus į Klaipėdos „Neptūno“ vyriausiojo trenerio poziciją tv3.lt sakė direktorius Algimantas Ercius.

REKLAMA

Favoritų nėra

Dar praėjusio sezono metu pasirodė gandų, kad „Neptūnas“ norėtų susigrąžinti šalies vicečempionu su Panevėžio „Lietkabeliu“ tapusį Kazį Maksvytį. Jis Klaipėdoje dirbo 2012–2015 metais.

„Suprantu, kad norite išgirsti bent vieną pavardę. Tačiau jų tikrai neviešinsime. Pasakysiu tiek, kad kandidatų sąraše yra nemažai pavardžių ir nieko neneigsiu“, – kalbėjo A. Ercius.

Jis neslėpė, kad tarp pretendentų treniruoti „Neptūną“ yra ir užsieniečių.

Neseniai žiniasklaidoje skelbta, kad Klaipėdos komanda artėja prie susitarimo su Kęstučiu Kemzūra. Jis pastarąjį sezoną dirbo Stambulo „Darussafaka“, kur talkino Davidui Blattui.

„Kiti rašo ar sako, jog susitarėme su Dainiumi Adomaičiu. Tiesiog norime išgirsti visų kandidatų, vizijas, skaičius, vyksta konstruktyvūs pokalbiai. Nekrypstame į nė vieno trenerio pusę, favorito nėra. Mes už tai, kad „Neptūnui“ būtų geriau. Jeigu su kuriuo nors rasime geriausią kompromisą, jį pažymėsime sutartimi“, – tikino A. Ercius.

REKLAMA
REKLAMA

Sprendimas – artimiausiomis savaitėmis

Favoritu nėra ir dvejus pastaruosius metus „Neptūną“ treniravęs D. Adomaitis. Jis apie praėjusius sezonus ir savo ateitį su klubo vadovais kalbėjo ketvirtadienį.

REKLAMA

„Išgirdome vieni kitų pastabas, kad galėtume tobulėti. Išklausėme oficialią Dainiaus poziciją – jis tikrai norėtų likti „Neptūne“. Buvo svarbu tai išgirsti iš jo paties, o ne spaudos. Jis pasakė savo poziciją apie skaičius, pateikėme savąją“, – tikino A. Ercius.

„Neptūno“ vadovas – atviras: vienas opiausių klausimų – D. Adomaičio darbas su Lietuvos rinktine. Strategas pokalbio su klubo vadovais metu pateikė pavyzdį, kaip su klaipėdiečiais rengėsi praėjusiam sezonui, kiek laiko dirbo pats, o kiek su komanda plušėjo fizinio pasirengimo treneris.

„Tiesa, D. Adomaitis negalėjo atsakyti, kaip dirbs, kai sezono metu Europoje vyks atrankos į pasaulio pirmenybes rungtynes“, – pasakojo A. Ercius.

Jo teigimu, „Neptūnas“ dėl vyriausiojo trenerio apsispręs artimiausiomis savaitėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų