REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Sunku neišsižioti: numetusi visą svorį ji – kitas žmogus  (nuotr. asm. archyvo)

Savo išvaizda nepatenkinta būsima nuotaka, siekdama svajonių kūno, plastinėms operacijoms išleido 13700 eurų. Chantelle Harris (29 m.), atsikračiusi beveik 50 kg, chirurginiu būdu pasikoregavo krūtinę, dramatiškai pasikeitusią netekus tiek daug svorio. Kosmetika prekiaujančios moters iš Bedvorto miesto Jungtinėje Karalystėje didžiausias pasiektas svoris - 133 kg.

16

Savo išvaizda nepatenkinta būsima nuotaka, siekdama svajonių kūno, plastinėms operacijoms išleido 13700 eurų. Chantelle Harris (29 m.), atsikračiusi beveik 50 kg, chirurginiu būdu pasikoregavo krūtinę, dramatiškai pasikeitusią netekus tiek daug svorio. Kosmetika prekiaujančios moters iš Bedvorto miesto Jungtinėje Karalystėje didžiausias pasiektas svoris - 133 kg.

REKLAMA

Nepadėjus įvairioms dietoms, Chantelle ryžosi beveik 7 tūkst. eurų kainuojančiai skrandžio žiedo operacijai, tikėdamasi, kad jis nebeleis moters figūrai pūstis.

Praėjus mėnesiui, Chantelle susipažino su savo dabartiniu sužadėtiniu Marlonu Powellu (30 m.). Pernai metais pora susižadėjo ir jau ruošiasi vestuvėms, tačiau būsimoji nuotaka atsisakė žengti prie altoriaus neatlikus plastinės krūtinės operacijos. Prieš 7 mėnesius, Chantelle paskyrė dar beveik 7 tūkst. eurų krūtų implantams, pakeitusiems jos požiūrį į save, savo kūną ir grąžinusiems moteriai pasitikėjimą savimi. Balandžio mėnesį vykstančioms vestuvėms pora ruošiasi išleisti dar maždaug 14 tūkst. eurų.

„Skrandį žiedu sumažinau, nes norėjau atsikratyti svorio, o įvairios dietos man nepadėjo. Netekusi 50 kg jaučiausi nuostabiai. Atsirado daugiau energijos, pasikeitė išvaizda ir pajutau, jog iš esmės apsivertė visas mano gyvenimas. Vienintelė problema tuo metu buvo mano krūtine, nes nukritus svoriui pasikeitė ir jos dydis bei forma. Tai mane darė nelaimingą, nes vestuvių dieną nenorėjau nieko kito, kaip tik atrodyti gražiai. Po suknele nesinorėjo dėvėti liemenėlės. Šis pokytis užbaigė mano didžiąją transformaciją“, - pasakojo Chantelle.

REKLAMA
REKLAMA

„Po skrandžio operacijos jaučiausi puikiai, tad iki pilnos laimės tetrūko vieno – santuokos. Anksčiau manydavau, kad aplinkiniai visų pirma matydavo mano svorį, o tik vėliau pažindavo tikrąją mane, tačiau Marlonas buvo kitoks ir jis nemanė, jog esu per didelė ir man jau laikas keistis. Prieš atliekant krūtų korekciją, jis teigė, kad taip elgčiausi jei to noriu aš ir nesistengiu keistis dėl kitų. Jam nerūpėjo mano išvaizda. Vis dėlto, džiaugiuosi žengusi šį žingsnį, nes susigrąžinau pasitikėjimą ir dabar jaučiuosi labai laiminga“, - tęsė moteris.

REKLAMA

Pirmą kartą operacijai ryžtis moteris nusprendė prieš 5 metus. Ją įtikino kitų draugių pasakojimai ir liudijimai, kad ši procedūra joms padėjo.

Iki 2011-ųjų jis neteko 31 kg, pradėjo valgyti mažesnėmis porcijomis bei susirado asmeninį trenerį.

„Manau, kad daugelis pamiršta, jog po tokios skrandžio žiedo operacijos kitą rytą niekas nepabunda lieknas. Tai – tik visos kelionės pradžia, bet jos tikslo siekti verta. Pradėjus kristi svoriui pastebėjau, kad atsirado daugiau energijos ir pradėjau labiau pasitikėti savimi. Iš pradžių buvo sudėtinga apsiprasti su žiedu, o patiekalai, prieš man juos suvalgant, tiesiog atšaldavo. Nepaisant to, buvo verta ir dabar negaliu atsidžiaugti savo rezultatais“, - sakė Chantelle.

REKLAMA
REKLAMA

Krūtinės korekcija moteriai atliko „Staiano Plastic Surgery“ chirurgai. Jie padidino moters krūtinę specialiais implantais, visiškai užbaigusiais jos transformaciją.

„Svorio netekimas yra viena pagrindinių priežasčių, kodėl pasikeičia žmogaus išvaizda. Chantelle norėjo, jog tam tikros jos kūno formos atrodytų kaip prieš skrandžio žiedo operaciją ir būtų proporcingos. Net keletą kartų buvau su ja susitikęs ir diskutavome, kaip įmanoma jai padėti. Žinojau, kad šie pokyčiai jai labai svarbūs“, - teigė plastikos chirurgas ir įmonės direktorius Jonathanas Staiano (44 m.). „Dar prieš operaciją ji buvo savimi patenkinta, tačiau po jos pastebėjau tikrą emocinį skirtumą. Be galo džiaugiausi, kad Chantelle liko patenkinta rezultatais.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Chantelle savo istorija dalinasi, nes nori padėti kitoms savo išvaizda ir antsvoriu nepatenkintoms moterims.

„Mano chirurgas buvo tikras profesionalas, mokėjo mane nuraminti ir, vos tik įžengus į jo kabinetą, supratau, kad jis – tas kurio man ir reikia. Sprendimą koreguoti krūtinę palaikė visi mano artimieji. Jie suprato, kodėl man to reikia. Nubudusi tikėjausi jausti skausmą, bet to nebuvo ir tik tuomet supratau, kad esu visiškai pasiruošusi mūsų didžiajai dienai“, - sakė Chantelle.

Praėjus 7 mėnesiams nuo operacijos, Chantelle visiškai pasveiko ir jau pradėjo planuoti kitų metų balandžio mėnesį vykstančias vestuves.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų