REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Ragana Mara Carter

Nori, kad koks nors žmogus nebesikištų į tavo gyvenimą? Įdėk jo nuotrauką į šaldiklį. Nori apsikirpti? Palauk jaunaties.

9

Nori, kad koks nors žmogus nebesikištų į tavo gyvenimą? Įdėk jo nuotrauką į šaldiklį. Nori apsikirpti? Palauk jaunaties.

REKLAMA

Tai yra tik kelios pamokos, kurias Sidnėjuje gyvenanti Mara Carter išmoko per 10 metų, kuomet ji tapo praktikuojanti ragana.

52-ejų metų moteris žino burtus ir maldas, maišo stebuklingus gėrimus savo katile, o savo namuose Sidnėjuje turi kambarį, skirtą užsiiminėti magija.

Visgi nesitikėkit, kad ji skris ant šluotos – Mara sako, kad tai vyksta tik filmuose.

Prasidėjo nuo serialo

Tiesą sakant, Maros meilę domėjimąsi raganyste dar jaunystėje paskatino televizija. Nors moteris užaugo katalikiškoje Argentinoje, ji dievino populiarųjį amerikietišką serialą „Kerėtoja“.

Kai Mara 1983 m. persikėlė į Australiją, ji pradėjo skirtingų dvasinių kelių tyrinėjimą. Moteris ėjo į taro kortų skaitymo dirbtuves, kristalų dirbtuves, gydymo reiki dirbtuves, tačiau nė viena jų nepavergė Maros širdies.

REKLAMA
REKLAMA

Vieną dieną ji laikraštyje perskaitė apie Viką religiją, ir staiga jai viskas paasidarė aišku. „Aš tiesiog pasijutau tarsi grįžusi namo. Viskas, kas buvo parašyta laikraštyje, man tiko ir tai buvo tai, ko aš visąlaik ieškojau. Tai ya apie pagarbą motulei Žemei, pagarbą ir rūpinimąsi gamta, mėnulio fazių kaitos sekimą, apie deives ir Dievą“, – pasakojo Mara.

REKLAMA

Išmoko burtų

Moteris ėmė skaityti knygas, kaip tapti vika religijos sekėja, kuri praktikuoja ją pati. Mara greitai sutiko savo mentorę – žymią vaidilutę Carole Chapman, kuri ją išmokę apie kristalus, žoleles ir burtus,

„Mes išmokome apie astrologiją, tarą, kada ir kokius burtus yra tinkamas metas sakyti, remiantis tuo, kokia yra mėnulio faze“, – kalbėjo Mara.

Dabar kiekvieną dieną Mara eina į savo magijai dedikuotą kambarį, kuris yra pripildytas žvakutėmis, stebuklingias gėrimais, Maros katilu, taip pat Šešėlių knyga, kur parašyti visi jos burtai ir ritualai.

REKLAMA
REKLAMA

Žmonės nesupranta

„Aš negalėjau pasakyti žmonėms, kad esu ragana, nes jie dažnai jie šioje srityje yra neišmanėliai ir to nesupranta“, – nurodė ji.

Moteris pasakoja, jog norėtų, kad žmonės suprastų, kad ji ir kitos raganos nėra tokie skirtingi nuo jų pačių.

„Mes esame tokie pat, mes ateiname iš vieno šaltinio, o religijos tėra barjeras tam, kas mus vienija. Mes visi esame ta pati energija, mes visi esame susiję“, – pasakojo Mara.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų