REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Giminaičių ginčas dėl kapavietės virto dalybomis – moters pusbrolio žmona ten palaidojo giminei visiškai svetimą žmogų.

Giminaičių ginčas dėl kapavietės virto dalybomis – moters pusbrolio žmona ten palaidojo giminei visiškai svetimą žmogų.

REKLAMA

Kape palaidota viena šeima – tėvai, sūnus ir dukros. Valdos konfliktas vyksta su pusbrolio žmona Irena, kuri minėtos šeimos kapavietėje palaidojo savo antrą vyrą, kuris nėra jiems giminė.

„Nei sutikimo prašė, nei kam nors pranešė. Tiesiai iš ligoninės jam iškasė duobę ir palaidojo į mano šeimos kapą, kur mano močiutė, tėtė, tetos. Palaidojo pusbrolio žmona savo antrą vyrą“, - istoriją pasakojo moteris.

Pirmojo vyro mama – artimiausias ryšys, siejantis Ireną su kapavietėje palaidota gimine.

Vilma pasakojo bandžiusi kelis kartus susisiekti su ja susisiekti, tačiau nepavyko. Galiausiai Irena ragelį Valdai pakėlė ir prisipažino, kad jos antrasis vyras mirė ir buvo palaidotas toje kapavietėje.

„Man net kvapą užėmė“, - pasakojo Valda.

Susitikusios moterys ne juokais susikibo. Valda sakė norinti savo tėvo kapą prižiūrėti pati, tačiau Irena su tuo kategoriškai nesutiko. Negana to, liepė išsikasti ir perlaidoti giminaitį kitur. „Aš prie uošvienės paguldžiau savo vyrą“, - aiškino Irena.

REKLAMA
REKLAMA

Nė viena moteris nesutiko nusileisti. „Kaip šunį užkasėt į svetimą kapą ir viskas“, - ginčijosi Valda. Tada Irena ėmė laikytis principų: „kitam geriau kapą atiduosiu, bet tu – negausi“.

REKLAMA

Tačiau istorijos linija pasikeitė tuomet, kai moteris nuvyko pas kapinių vedėją. Jis pranešė, kad kapo savininkė – Irena. Ji turi teisę kapavietėje laidoti artimuosius, tačiau pritarė sprendimui kreiptis į teisėsaugą.

Pasirodė, kad kapavietėje palaidoti net 7 žmonės, o tai sukėlė dar daugiau įtarimų.

Išsamiau žiūrėkite laidos „TV pagalba“ siužete.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų