REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Pavydas (nuotr. Fotolia.com)
36

Avinas

REKLAMA

Būsite linkę šmaikštauti, eksperimentuoti. Linksminkitės ir mėgaukitės malonumais su saiku, neprarasdami savikontrolės. Neleiskite, kad meilę pražudytų pavydas ir kaprizai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Tik gerokai popiet brandinkite naujus planus. Aptarkite juos su partneriais, artimaisiais. Skirkite didelį dėmesį aplinkos ir kūno švarai, higienai, grožiui. Derėtų itin tausoti sveikatą.

REKLAMA

Dvyniai

Ši diena skatins įtemptai darbuotis, kelti sau didelius uždavinius. Elkitės taip, kaip norite, kad kiti su jumis elgtųsi. Galite tiek susipykti ir išsiskirti su jums svarbiu žmogumi, tiek susitaikyti.

Vėžys

Gali būti, kad teks gilintis į finansinę situaciją, pasirūpinti bendrais pinigais, vertybiniais popieriais, draudimu. Diena bus kur kas ramesnė, jei neturėsite reikalų su įtartina veikla užsiimančiais žmonėmis, neišlaidausite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Pajusite artėjantį naujų vėjų dvelksmą. Gali tekti bendrauti su įtakingais veikėjais, užsieniečiais. Svarbiausia yra mąstyti pozityviai, elgtis geranoriškai ir apdairiai. Labiau pasidomėkite kultūriniu gyvenimu, politika.

Mergelė

Tikriausiai teks išspręsti nemažą karjeros problemą ar dilemą. Nuo sprendimo rezultato daug kas priklausys netolimoje ateityje. Jūsų energija kol kas nesubalansuota, emocijos - irgi. Paskubėję galite teisingai neįvertinti visų niuansų.

Svarstyklės

Jeigu naktis praeis be problemų, tuomet diena bus nebloga. Nestigs draugiško palaikymo. Visgi neverta tikėtis, kad jus supa vien geranoriški žmonės. Kaupkite jėgas, lėšas ir reikalingą informaciją, nes to prireiks.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien jūsų organizmas bus neatsparus neigiamiems poveikiams. Tad šią dieną stenkitės praleisti ramiai, nekvieskite svečių ir neverskite savęs lankytis ten, kur nesinori ar gresia infekcijos. Labiau klausykite savo intuicijos.

Šaulys

Pažabokite savo jautrumą, nesileiskite emociškai gniuždomi. Venkite nepamatuotų išlaidų ir šeiminių barnių. Stenkitės, kad namai teiktų ramybę, užuovėją nuo gyvenimo skersvėjų ne tik jums, bet ir jūsų artimiesiems.

Ožiaragis

Galite mėginti tvarkyti nuosavybės, nuomos, pinigų klausimą. Ryte venkite pernelyg įpareigojančių situacijų, nes tuomet ką nors nuvilsite arba reikalas neduos naudos. Saugokite nuo vagių savo daiktus, pinigus.

REKLAMA

Vandenis

Atkreipkite dėmesį į reklamą ir bet kokią informaciją - galite išgirsti kažką svarbaus. Derėtų užmiršti senus nesutarimus, jeigu artimas žmogus jums siūlo susitaikymą, draugystės atnaujinimą. Būkite atsargūs vairuodami.

Žuvys

Lengvo praturtėjimo planai gali lengvai sužlugti, tad nesitikėkite gauti daugiau nei jums priklauso. Elkitės labai korektiškai, neprovokuokite pavydo scenų, būkite dėmesingi artimiems žmonėms. Pamirškite nuoskaudas, ambicijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų