REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Moteris laukia žinutės (nuotr. Fotolia.com)
11

Avinas

REKLAMA

Nesiskųsite šia diena, jei nesivelsite į avantiūras ir nesistengsite užbėgti įvykiams už akių. Jei esate susipykę su artimu, mylimu žmogumi, vakare pats laikas nuoširdžiai pasikalbėti, atsiprašyti. Gali atsinaujinti ir sena romantiška pažintis.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Painiavos pakaks; būsite linkę save apgaudinėti. Kad nereikėtų nervintis, o vėliau taisyti kvailų klaidų bei teisintis, nesiimkite daug darbų ir juos atlikite neskubėdami, ramiai nusiteikę. Pasistenkite kantriai išklausyti artimųjų ir kolegų, vadovo pastabų dėl atlikto darbo.

REKLAMA

Dvyniai

Bus svarbi tolerancija, tiek darbe, tiek namie. Labiau paisykite sutuoktinio, partnerių nuomonės. Iki pavakarės geriau netvarkyti dokumentų, nežadėti, neįsipareigoti. Galite sužinoti (ar suprasti) svarbią paslaptį apie save arba artimą žmogų.

Vėžys

Būsite impulsyvesni, greičiau susinervinsite ir dėl niekų galite užsiplieksti. Būkite apdairesni atlikdami tikslius darbus rankomis, ką nors skaičiuodami, rašydami. Venkite žadėti, įsipareigoti gerai nepagalvoję: įvykdyti šios dienos pažadus nebus paprasta.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nors ši diena jums palanki, tačiau venkite veltis į konfliktus ir nesistenkite kitiems patarinėti ar už svetimą žmogų laiduoti. Vakare būsite ramesni, savaime imsite išmintingiau vertinti naujienas ir jūsų laukiančias permainas.

Mergelė

Galimi nesmagumai darbe. Netinkamas metas kreiptis į aukštus asmenis, savo vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, susitikti svarbiu reikalu su įtakingais asmenimis, nebent tai būtų vakaras. Šis laikas tinkamas kreiptis finansinės pagalbos į rėmėjus.

Svarstyklės

Ši diena gali apversti visus jūsų planus, ir geri norai nueis vėjais. Tad nieko neplanuokite, kaip savaime einasi, taip ir bus geriausia. Jus parems seni draugai. Vakaras bus džiugių susitikimų, malonių staigmenų laikas, kai reikia daugiau bendrauti ir būtinai aplankyti bičiulius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nieko rimta neveikite, nieko nespręskite, atidėkite tai rytdienos vakarui. Šiandien galite pernelyg jaudintis net dėl menkos klaidos, nesėkmės ar dėl išgirstos kritinės pastabos, šiurkštesnio žodžio, dėl to galite ne tik ūpo netekti, bet ir susirgti.

Šaulys

Liepkite sau nusišypsoti, neleiskite nervintis, pykti, aiškintis santykius. Nepalankus laikas kerštauti, kitus mokyti. Nepasiduokite provokacijoms, nesivelkite į konkurenciją, kovą. Labiau pamąstykite apie įspūdį, kurį paliekate žmonėms, – į jus bus daug kreipiama dėmesio.

REKLAMA

Ožiaragis

Nuo rytmečio neleiskite sau pykti, ir diena nenueis tuščiai. Nenuliūskite, jei kas nepavyks, ką nors sugadinsite ar pamesite, – tai padės išvengti dar didesnių problemų. Būkite pasiruošę be išskaičiavimo padėti prašančiam.

Vandenis

Iliuzijų metas: nepainiokite norimo su esamu. Neatsisakykite padėti seniems draugams, nors galite per tai įsivelti į nemalonumus (tiesa, jie laikini). Būkite atsargesnis kelyje.

Žuvys

Nesiimkite atsakingų dalykinių reikalų, venkite ginčytis su vadovybe ar savo tėvais. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Vakare aplankykite tėvus, susitikite su vaikystės draugais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų