REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Nepaaiškinamos nuotraukos

Fotografijos dažnai gali atskleisti dalykus, kurių įprastai nepastebėtum. Pateikiame šešias keisčiausias, labiausiai neduodančias ramybės ir tiesiog nepaaiškinamas visų laikų nuotraukas.

6

Fotografijos dažnai gali atskleisti dalykus, kurių įprastai nepastebėtum. Pateikiame šešias keisčiausias, labiausiai neduodančias ramybės ir tiesiog nepaaiškinamas visų laikų nuotraukas.

REKLAMA

Jorkšyro katedros vaiduoklis

Ši nuotrauka buvo užfiksuota 1963 m. Kristaus Guodėjo bažnyčioje. Kalbėta, kad šis vaiduoklis, matomas nuotraukoje, atrodo kaip 16 a. vienuolis, baltu drabužiu dengiantis savo veidą, kas reiškia, kad jis galėjo kentėti nuo raupsų.

Baltoji Worsteado bažnyčios dama

Peteris Berthelotas šį kadrą užfiksavo 1975 m. – tuomet jis savo žmoną Diane užfiksavo atostogų metu Didžiojoje Britanijoje, Norfolke, Worsteado bažnyčioje. Pora nieko keisto nepamatė, tačiau išryškinus kadrus nustebo pamatę baltą šviečiančią būtybę.

Kai šį kadrą pora parodė bažnyčios vikarui, jis nurodė, kad nuotraukoje užfiksuota bažnyčioje jau žinoma „Baltoji dama“, kuri buvo maloni siela. Tai išgirdusi, ponia Berthelot suprato, kad pagerėjo jos sveikata – šį džiaugsmą ji priskyrė „Baltajai damai“.

REKLAMA
REKLAMA

Norvegijos Hessdalemo šviesos

Šios keistos šviesos buvo stebimos atokiame Norvegijos slėnyje nuo 1930-ųjų. 1980-aisias toks vaizdas būdavo matomas du-tris kartus per dieną, tačiau vėliau jos būdavo matomos tik vieną – du kartus per dešimtmetį.

REKLAMA

Juodojo riterio palydovas

Yra daugybė teorijų, teigiančių, jog yra „juodojo riterio palydovas“, kuris skraido po žemę jau daugiau kaip 13 tūkst. metų.

Ši nuotrauka buvo užfiksuota 1998 m. iš Tarptautinės kosminės stoties. Daug žmonių mano, kad ši nuotrauka yra senovinio ateivių erdvėlaivio įrodymas.

Kosmonautas-vaiduoklis

1964 m. ši nuotrauka buvo padaryta Burgh Marshe, netoli Anglijos. Joje fotografuojama penkerių metų fotografo Jimo Templetono dukra Elizabeth. Fotografas-mėgėjas tikina, kad tai yra antra nuotrauka iš trijų ir kad jo dukra buvo vienintelė visuose trijuose kadruose.

REKLAMA
REKLAMA

Falcono ežero ufonautai

1967 m. Stefanas Michalakas tvirtino, kad jis pamatė du ufonautus, nusileidusius šalia Falcono ežero, Manitoboje (Kanadoje). Vyras tvirtina prisiartinęs prie laivų, kai jis išgirdo balsus, tačiau laivai greitai pasišalino. Sakoma, kad beišskrisdami jie išpylė karšto skysčio ant Michalako marškinių – toje vietoje jam liko keista nudegimo žymė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų