REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)

Avinas Šiandien susitiksite su draugais, bendraminčiais. Atkreipkite dėmesį į visą gaunamą informaciją: ji gali jums itin pasitarnauti. Galite labiau suartėti su mylimu žmogumi arba asmeniu, kuris jus seniai domina.

13

Avinas Šiandien susitiksite su draugais, bendraminčiais. Atkreipkite dėmesį į visą gaunamą informaciją: ji gali jums itin pasitarnauti. Galite labiau suartėti su mylimu žmogumi arba asmeniu, kuris jus seniai domina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nors būsite geranoriškai nusiteikę kitų atžvilgiu, energijos arba gerų aplinkybių stoka trukdys parodyti gerus ketinimus. Galbūt pasijusite vieniši, niekam nereikalingi. Kita vertus, jei niekur nereikės skubėti, galėsite ramiai atsipalaiduoti.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien beveik neišvengiamas bus nerimas dėl verslo, dalykinių, finansinių įsipareigojimų. Vakare laukia įdomus renginys, kuriame susitiksite su bendraminčiais, išgirsite naujienų.

Vėžys Jei užsiimate verslu, prekyba, turėsite nemažai darbo. Ir tai džiugins, ypač jei matysite, kad sulauksite pelno. Tačiau gali supykdyti žinia, kad pažįstamas asmuo ar giminaitis atsisakė to, dėl ko buvote jau seniai sutarę. Saugokite vaikus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Laukia prieštaringa diena. Viena vertus, noriai bendrausite, gausite įdomios informacijos, sulauksite pasveikinimų iš seniai matytų draugų. Kita vertus, slėgs keistas nerimas dėl neatliktų ar prastai atliktų darbų, gali kamuoti prasta savijauta.

Mergelė Puoškite, gražinkite savo namus ir jie sutviskės, tad netrukus bus smagu pasitikti Kalėdas. Skleiskite meilę, nesipykite su artimaisiais, nes netgi dėl smulkmenos gali kilti nesusipratimas, griaunantis bendrus planus.

Svarstyklės Šiandien aktyviai sieksite meilės, tarpusavio supratimo. Ir panašu, kad gerbėjai, draugai jūsų neapvils. Jei sugebėsite pasinaudoti galimybėmis, šį vakarą patirsite gerų įspūdžių. Jeigu ruošiate dovanas, staigmenas vaikams, jums tai puikiai pavyks.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Atrodo, kad šiandien darbelio jums netrūks. Mėgausitės ir nedidelėmis pramogomis. Noriai rūpinsitės kūno grožiu, puošitės, visomis prasmėmis ruošitės būsimiems pasisvečiavimams.

Šaulys Regis, šiandien būsite itin atsakingi ir rūpestingi. Arba tokio elgesio sulauksite iš artimųjų. Nusimato susitikimai su draugais, giminaičiais arba tikrai nenuobodus vakaras su esamu ar potencialiu partneriu.

Ožiaragis Šiandien pravartu įvykdyti termino sulaukusius finansinius, verslo įsipareigojimus. Nuotaiką gali kiek drumsti meilės nesusipratimai, augančios išlaidos arba negrąžintos skolos.

REKLAMA

Vandenis Nusimato įdomūs susitikimai, renginiai. Galbūt teks bendrauti su garbingais, įtakingais veikėjais arba išvykti į tolimą kelionę. Galimas romantiškas pasimatymas. Tačiau nerimauti vers apkalbos, artimųjų bėdos ar sveikatos problemos.

Žuvys Šiandien būsite nusiteikę padirbėti iš peties. Galbūt padėsite kolegoms, ruošiant dalykinę ataskaitą. Kita vertus, dėl tokio užimtumo galite pamiršti asmeninius ir šeimos poreikius, ir pradėti namie lieti neigiamą energiją.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų