REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Pora (nuotr. Fotolia.com)

Horoskopas: svarbus perspėjimas kai kuriems zodiako ženklams

Birželio 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

20

Birželio 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Net jei pasirodys, kad reikalas perspektyvus, nieko nauja nepradėkite, niekam nieko nežadėkite, svarbius pokalbius atidėkite. Jei jaučiate, kad stinga moralinio tvirtumo, įkvėpimo, prisiminkite praeitį, susitikite su senais draugais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Tai netikėtų kliuvinių, nesusipratimų laikas, kai geriau mažiau laukti pagalbos iš kitų, reikalus tvarkyti patiems.

REKLAMA

Dvyniai

Varginti savęs darbais, problemų sprendimu tikrai neverta. Neskubinkite įvykių, susitaikykite su tuo, kaip reikalai klostosi savaime. Nuramins, įkvėps susitikimai su draugais.

Vėžys

Aktyviai veiklai, rizikingai kelionei, atsakingam sprendimui priimti netinkamas metas.

Liūtas

Kad ir kas nutiktų, rasite optimalią išeitį. Seni draugai dar kartą pagelbės sprendžiant dalykines ar šeimos problemas, jei į juos kreipsitės iš ryto.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Jei nenorite papildomų išlaidų, neskubėkite nei tvarkydami reikalus, nei vairuodami automobilį. Vakare didesnė kvailų išlaidų tikimybė.

Svarstyklės

Nesiblaškykite ir neskubėkite, tada patirsite kur kas mažiau problemų. Jei kils nesusipratimų, nesinervinkite: įvairūs kliuviniai, ypač keliaujant, sunkiai išvengiami.

Skorpionas

Neapsiimkite daug darbų: įvykių nepagreitinsite, o nervindamiesi dar ir ką nors sugadinsite. Vakaras ne visai smagus, būkite kantresni bendraudami su artimaisiais, atsargesni ką nors dirbdami rankomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Neblogas laikas, ypač jei pasistengsite nurimti, dažniau prisiminsite praeities sėkmę ir paieškosite nepanaudotų galimybių. Vakare būtinas didesnis taktas bendraujant su sutuoktiniu.

Ožiaragis

Dirbant atsiskleis silpnosios vietos. Galite dažniau suklysti darydami įprastus, automatiškai atliekamus darbus.

Vandenis

Sudėtingas metas, kai gresia netikėti nuostoliai, nusivylimai, tęsiasi. Būtina atida, santūrumas. Siekite likti ramūs, kad ir kas nutiktų.

Žuvys

Netikėtumas ar jūsų bloga nuotaika, per didelis įsitempimas gali priversti pakeisti planus. Sėkme pasikliauti tikrai nederėtų, viskam ruoškitės atsakingiau, apmąstykite galimas nepalankias situacijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų